Néhány nappal az utazás vagy szállítás megkezdése előtt alkalmazott szereink, szelíden nyugtatják állatainkat, így szövődmény mentesen vészelik át a stresszel telt időszakokat.

Fő szer: ETOVET
További hasznos szerek: FYTOVET, RENOVET

További információk:

– Az idegrendszer és a viselkedés

ETOVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

RENOVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor Úr!
  A honlapot olvasgatva az Etovetet neztem ki a cicámnak. A cicus egy korabbi traumás utazás óta, gyakorlatilag retteg az autoban utazástól. Minden alkalommal, nyavog, majd liheg es a vegen bekakil. Ezen szetetnék segíteni, hogy legalabb az állatorvoshoz ha kell el tudjunk jutni amikor kell anélkül, hogy bekakiljon, és összekenje magát félelmében. Minden egyéb szituációban teljesen nyugodt a cica. A kérdésem az lenne, hogy az Etovetet mikor kezdjem el adagolni, ha tervezetten készülünk utazni? Mi legyen az adagolása? Segíthet egyáltalán a rossz élmény miatt kialakult félelmén?
  Illetve érdeklődnék, hogy esetleg kiállításon szorongó cicának is segithet?
  Köszönettel:
  H.Jula

  • Kedves Julianna! A rettegést is csökkenti az Etovet, de tartósan kell adni. Nem a dózist kell növelni, hanem az adagolás időtartamát kinyújtani. Egyszeri stressz csökkentésre kb. 7 nappal a várható esemény előtt javasolt már elkezdeni az adagolását. Igen szorongó kis cicának is segíthet az állapotán, de ez esetben többször 3 hetes kúrát szükséges alkalmazni. Üdv Dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?