Kutya veseelégtelenség

Kutya veseelégtelenség – Borka kutyusnál egy évvel ezelőtt, 7 évesen, egy rutin laborvizsgálat során derült ki, hogy a veséjével valami gond van. A korai veseelégtelenséget kimutató SDMA vizsgálat 0.7 felső határ helyett 0.9 volt. Az ultrahang vizsgálat fényesebb vesét, megvastagodott vesekérget mutatott. Kapott rá gyógyszereket, diétáztunk, ennek ellenére októberre az SDMA 1.1-re emelkedett. Ez nagyon ijesztő volt számomra, -bár tüneteket még nem tapasztaltam-mivel tudom, hogy a veseelégtelenség nem gyógyítható. Ekkor fordultam Molnár doktor úrhoz, aki a Cytovet, Regavet, Renovet, Krill Omega D3+K2 Full, valamint az Emésztőenzimek & Probiotikumok Kmplex szereket ajánlotta. Három hónapos kúra után, a februári ultrahangon is egyértelmű javulás volt látható, az SDMA pedig 0.81-re csökkent! Bízom benne, hogy az Energyvet segítségével még nagyon-nagyon sok  egészséges, boldog évet tudunk együtt tölteni!

A Supreme Immunity Hivalatol honlapja

CYTOVET

9900 Ft
Akció!

Idült veseelégtelenség csomag

40320 Ft

–          Renal support

–          Kingvet

–          Fytovet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Chitosane

–         Liver Support TMG

 

 

KRILL OMEGA D3+K2

7500 Ft

RENAL SUPPORT

7500 Ft

RENOVET

7900 Ft

5 Hozzászólás

  1. Kedves Doktor Úr!
    Bogi kutyusommal emlő daganat műtétre várva derült ki, hogy nagyon rossz a vérkép, máj és vese elégtelensége van .
    A leleteket csatolom, ha sikerül.Ön szerint van remény visszafordítani, vagy jobbá tenni az àllapotát?12,5 éves ivaros lány kutyus túlsúllyal.

  2. Borka gyakorlatilag meggyógyult A legutóbbi laborvizsgálat tökéletes veseértékeket mutatott. Nagyon boldog vagyok, köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés