angolkór
Lulunak a 7 hónapos harlekin szuka törpe tacskómnak kerestem olyan készítményt,  ami kiegészíti az étrendjét különféle vitaminokkal, mivel ő nagyon válogatós kevés tápot eszik.  Fakó, fénytelen volt a szőre, állandóan vakarózott (bolha irtó termékek használata ellenére is) kiálltak a bordái ivás/evés közbe, a doktornő azt mondta Angol-kórra utal és kaptunk kálcium tablettát, de nem lett jobb másfél hónap rendszeres szedése után sem .
Féltem nem jut kellő vitaminhoz ezért amikor rátaláltam a Supreme Immunity termékekre nagyon örültem. Megrendeltem Lulunak a  Kölyök fejlődését segítő csomagot. A Krillolajat imádja, reggel este kap, amikor meg látja a kezembe már rohan oda hozzám, a vitaminokat is egyszerűen be tudom neki adni, nincs vele gond. Egy hónapja adom neki, a változás szemmel látható annyira szép fényes a szőre mintha frissen lett volna waxolva, a borda kiállása is megszűnt, egyáltalán nem látszik már, a fogairól a lepedék is eltűnt olyan fehérek mint a frissen festett fal 🙂 Azóta már az Epivet illóolajos sampont is ki próbáltuk és  2x-i fürdetés után abba maradt a vakarózása és a legjobb mindezekbe, hogy természetes alapanyagok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés