kutya sántít

Kutya sántít, sánta kutya

Mackó 1 éves westie jellegű keverék kutya, a jobb hátulsó lábára időnként sántított. A vizsgálat során a térdkalácsot simán ki tudtam nyomni az árokból.

Kéthetes Kingvet 2*3 csepp + 2*1 Skelevet adagolása után a visszatérő sántasága elmúlt. A térdkalács nem volt kimozdítható.

A gazdi örült neki, mert a kezelés előtt mondtam, hogy ebből valószínűleg műtét lesz.

Dr.Schmieder László

A Supreme Immunity weboldala

KINGVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft
Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Kulcsszavak: sánta kutya, kutya sántaság, kutya sántít

4 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor Úr!

  4 éves a kis méretű Bichon Bolognese szukám, a jobb hátsó lábát szinte minden séta alkalma közben időnként felkapkodja. Nem lépcsőzik, ölben hozom-viszem, otthon azonban felugrál az ágyra. 🙁
  Számára is jó lenne a Westie-nek ajánlott kúra? (Kéthetes Kingvet 2*3 csepp + 2*1 Skelevet adagolás.) Súlya majdnem egy kilót nőtt az ivartalanítás óta, de előtte is kapkodta a lábát, inkább az esetleges adagolás miatt írom, hogy jelenleg kb. 4,4 kg.

  Üdvözlettel, Dallos Emma

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  A 7 kilós (ivartalanított kan) yorikinknak mely szereket adjuk, hogy a hatso lábait érintő sántasága elmúljon? Kingvet, Skelevet, Fytovet? Mennyi idő múlva számíthatunk javulásra? Az adagolás megegyezzen a tájékoztatóban foglaltakkal?
  Válaszát köszönöm! Györke H. György

Vélemény, hozzászólás?