kutya hasmenés

Kutya hasmenés, görcsös állapota megoldódott az Energyvet segítségével – szinte megfiatalodott 🙂

Gazdi megosztotta tapasztalatát
Muci kutyám szuka és már 1 éves kora előtt ivartalanítani kellett, mert háromszor is álvemhességet diagnosztizált a kezelőorvosa.
Súlyos hasmenéses, görcsös állapota miatt többször voltunk az orvosánál. Lelkiismeretesen el is látta többször is. Nem tartott 1-2 napnál tovább a kezelés hatása. Javaslatára elhagytuk a juti-falatot és a Dentastixet is.
Kicsi kora óta házi koszton van. Vigyázunk rá, párolt csirke, pulykahúst és sárgarépát, édesburgonyát kap nyersen.
A PROBIOVETET és a CYTOVETET az előírt mennyiségben kb Október elejétől kapja, amitől Muci hasmenése teljesen megszűnt, egyáltalán nincsenek görcsei. Az emésztése teljesen rendben van és nagyon jó az étvágya. A kúra után szinte megfiatalodott. Már évek óta nem futottunk, de most korának megfelelően már 5-10 métert futunk a sétánál.

Termék csomag kutya és macska hasmenés kezelésére

Supreme Immunity termékek honlapja

PROBIOVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft
Akció!

Emésztő szervek ( Gyomor és bélrendszer ) csomag

40860 Ft

A csomag tartalma: 1 db Regavet, 1 dbLiver Detox, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Stomach Digestive Helper, 1 db Cell protection

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Kutya hasmenés kezelése

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés