porckorongsérv

tacskóbénulásA tacskónk, Csoki 8 éves (kb. 8-10 kg), április végén kezdett időnként sírni, megmerevedve állni. Állatorvoshoz vittük,fájdalomcsillapítót és különféle csonterősítőket, vitaminokat kapott.
Majd 2018. június elején elkezdte húzni a bal lábát főkén, már a hasát, a fülét alig tudta vakarni, de még lábra tudott állni, meg gyakran leült, bizonytalanul járt a hátsó lábaival, körmei teljesen lekoptak, úgy hogy már vérzett is.

Ekkor rendeltük meg az Energyvet weboldaláról a következő gyógyhatású készítményeket:

1 hónap után már csak néha néha húzta a lábát, megindult a gyógyulás felé, fájdalmai teljesen elmúltak és egyre vidámabb lett.

2 hónap múlva, már játszani is tudott, futni is próbálkozott.

3 hónap múlva pedig, mintha kicserélték volna, mindig vidám, szaladgál, játszik, már két egeret is fogott, melyet büszkén mutatott nekünk. Szőre nagyon szép, csillogó, a körmei teljesen visszanőttek, s már kilométereket tud sétálni, közben futni, anélkül, hogy elfáradna.

Köszönjük, kutyánk teljesen meggyógyult és megfiatalodott.

Az Energyvet szereket továbbra is adjuk, mivel Csoki kisméretű, nagyon sokáig elég.

Mindenkinek javaslom ezeket a termékeket.

Üdvözlettel
Asztalos Krisztina és Csoki tacskó

2 Hozzászólás

  1. Üdvözlöm!
    9 éves,10kg 9kg súlyú német spicc ivaros kan kutyusom egyik este kicsit sántított a jobb hátsó lábára.Korához képest nagyon aktív,a sok futásra gyanakodtam.Megtapogattam,nem jelzett fájdalmat.Másnap reggel viszont gyakorlatilag összeesett,nem tudta magát megtartani.Kapott szurit,rheumocamot,milgammát.Pár nap múlva mintha semmi se történt volna,futott,játszott.Kb 2 hét múlva újra sántítani kezdett,reggelre gyakorlatilag lebénult,másik orvoshoz vittük.Röntgen készült,ágyéki porckorong kiboltosulás.Szteroid szuri,B vitamin,milgamma,mydeton,Medrol,Quamatel.3 nap telt el teljes bénaságban,fogtam amíg pisil mert nem tudta tartani magát.Ennek 2 hete,már jár,kicsit nehézkesebben,de nem dülöngél már.Egy hete elkezdtem adni skelevet 2×1,kingvet 2×3 csepp,renovet 2×3 csepp, krill omega trans gél 2×2 pumpa,valamint mától fytovet 2×3 csepp és probiovet 2×2.Megfelelő szereket választottam ?Adagolás helyes?Nagyon félek nehogy megint visszaessen.Kinti kutyus,a hideg miatt próbálom minél többet bent tartani amit elég rosszul visel.Köszönöm a válaszát.

    • Kedves Rozina! Véleményem szerint jó úton járnak. Jók az adagok is ahogy adják, de még a Bone strength & Joint Protection készítménnyel is egészítse ki a kezelést és a Skelevet adagját is emelje még 2 hétig 2×2 caps-ra. Minimum 3 hónapig folytassák hogy kialakuljon a teljes hatás és újabb negyed évig , hogy stabilizálják az elért eredményeket. Azután két havonta vagy fél dózissal elég fenntartani a helyzetet. Üdv Dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

Hozzászólés / Kérdés