A bőrbetegségek leggyakrabban a vér toxikált állapotának a következményei. A hiánybetegségek is lehetnek a háttérben. Továbbá az allergiák, melyek a sejtes immunválasz gyengülése miatt alakul ki. Többször paraziták is állnak a háttérben. Ezeket az okokat hatékonyan képesek kezelni a megadott szerek.

Fő szerek: EPIVET, IMUNOVET, SKELEVET, VIROVET, FYTOVET
További hasznos szerek: OMEGAVET, PROBIOVET

2 Hozzászólás

  1. Üdvözlôm!Radiológus orvos vagyok,10 éves golden retriver kutyám van.Évek óta chronicusan néhány napig begyullad hol egyik hol másik füle,ilyenkor otogutta borica ill.ciloxan fülcseppel kezelem,néhány nap után rendeződik.Augusztusban haematomája is lett a jobb fülén,ami nyomtalanul elmúlt kb.két hónap múlva.Most szintén ajobb füle volt begyulladva,az már rendeződött,de annyira kivakarta,hogy egy zölddiónyi területen sebes volt a bőre hetekig,betadinnal ecseteltem,most már seb nincs,viszont ezen a területen még hetek múlva sem nőtt ki a szőr.Most körömvirág kenőccsel kezem,jókedvú,nem vakaródzik,de a szőr nem kezd növekedni.Meddig kellene várni ezzel vagy valami antibiotikus kenőccsel kellene kezelni a bőrét?
    Várom köszönettel válaszát.

    • Kedves Tünde! A krónikusan visszatérő külső hallójárat gyulladás tartósan fennálló emésztési zavar és a kutya igényéhez képest túlzott mennyiségű szénhidrát etetés következménye szokott lenni. Helyileg a Cytovet caps-ból készített oldattal öblíteni és a Imunovet cseppel kezelni javaslom ha begyullad vagy megelőzésre is. Szájon át pedig az Emésztőenzimek & Probiotikum caps. a Multivit Mega c caps. és a Krill Omega D3 K2 gél segít a viszketés megállításában és a szőr növekedésének gyorsításában. Üdv dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés