A megadott szerekkel értem el több esetben tartós nyugtató és oldó hatást.

ETOVET, FYTOVET, RENOVET

ETOVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

RENOVET

7900 Ft

10 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Elutazunk egy hétre ahova a 1,5 éves skót lógófülű (4,5 kg) cicánkat nem tudjuk magunkkal vinni, ezért arra jutottunk hogy addig Anyukáméknál lesz. Volt már rá korábban is példa de a legutóbbi alkalomnál nagyon sokat (szinte állandóan, napközben és éjszaka is) nyávogott, stresszes volt, nem viselte jól. Tudna esetleg valamit ajánlani amivel jobban viselné az ideiglenes helyváltozást?
  Előre is köszönöm válaszát!
  Üdvözlettel,
  Monostori Szimonetta

 2. Tisztelt Doktor!

  Kiskutyám kivizsgálás alatt van régóta, de feltehető hogy stressz (mind pozitív mind negatív) okozza a komoly hasi gyulladást és görcseit és a bélflóra problémát (gyér neki és nehezen pótolható régóta). Minden jó dolgot túlpörög, a stresszes helyzeteket sokszor túlreagálja. Kérem adjon tanácsot milyen természetes nyugtatót idegrendszer stabilizálót tudnék kipróbálni hátha jobb lenne a hasi helyzete?
  Előre is nagyon köszönöm,
  Tisztelettel,
  Noémi

 3. Üdvözlöm doktorúr!
  Letty kutyusunk nagyon fél a dörgéstől villámlástól, tüzijátéktól, de a leg szörnyűbb, hogy utazáskor bepánikol, nyugtalanul liheg, remeg, nyüszítve ásítozik egész úton. Érdeklődnék hogy doktorúr melyik szert tartaná számára leg optimálisabbnak, és milyen adagolási módszer szerint.
  6 éves, és 8 kg sújú kutyusról van szó.
  Köszönettel: Veronika

 4. Üdvözlöm!
  Azt szeretném megtudni, hogy melyik készítmény lenne a leghatékonyabb 2 kutyám számára! Alap esetben mindketten nyugodt tipusú ebek, de szilveszterkor a tüzijátékok hangjától megijednek és végig ugatják az éjszakát elég stresszes állapotba kerülnek.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdv: Fellegi Csilla

  • Kedves Csilla! Az Etovet idegrendszeri nyugtató és stabilizáló hatása kifejezetten a petárdáz káros hatásainak a megelőzésére szolgál. Sok gazdi megelégedésére szolgált már.
   De el kell kezdeni a teljes hatás kifejtéséhez legalább 5-7 nappal szilveszter előtt. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?