A megadott szerekkel értem el több esetben tartós nyugtató és oldó hatást.

ETOVET, FYTOVET, RENOVET

ETOVET

6900 Ft

FYTOVET

6900 Ft

RENOVET

6900 Ft

8 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor!

  Kiskutyám kivizsgálás alatt van régóta, de feltehető hogy stressz (mind pozitív mind negatív) okozza a komoly hasi gyulladást és görcseit és a bélflóra problémát (gyér neki és nehezen pótolható régóta). Minden jó dolgot túlpörög, a stresszes helyzeteket sokszor túlreagálja. Kérem adjon tanácsot milyen természetes nyugtatót idegrendszer stabilizálót tudnék kipróbálni hátha jobb lenne a hasi helyzete?
  Előre is nagyon köszönöm,
  Tisztelettel,
  Noémi

 2. Üdvözlöm doktorúr!
  Letty kutyusunk nagyon fél a dörgéstől villámlástól, tüzijátéktól, de a leg szörnyűbb, hogy utazáskor bepánikol, nyugtalanul liheg, remeg, nyüszítve ásítozik egész úton. Érdeklődnék hogy doktorúr melyik szert tartaná számára leg optimálisabbnak, és milyen adagolási módszer szerint.
  6 éves, és 8 kg sújú kutyusról van szó.
  Köszönettel: Veronika

  • Kedves Veronika! A pánik állapotokat a Relax & Balance és az Etovet tartós, kombinált adagolásával tudja csillapítani. Üdv dr.Molnar

 3. Üdvözlöm!
  Azt szeretném megtudni, hogy melyik készítmény lenne a leghatékonyabb 2 kutyám számára! Alap esetben mindketten nyugodt tipusú ebek, de szilveszterkor a tüzijátékok hangjától megijednek és végig ugatják az éjszakát elég stresszes állapotba kerülnek.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdv: Fellegi Csilla

  • Kedves Csilla! Az Etovet idegrendszeri nyugtató és stabilizáló hatása kifejezetten a petárdáz káros hatásainak a megelőzésére szolgál. Sok gazdi megelégedésére szolgált már.
   De el kell kezdeni a teljes hatás kifejtéséhez legalább 5-7 nappal szilveszter előtt. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés