A mérgezések elleni védekezés alapja az állati szervezetbe bekerülő mérgező anyagok megkötése majd eltávolítása. Ezt a folyamatot segítik az itt megadott hatékony méregtelenítő szerek. Továbbá segítik a mérgezés utáni bélflóra regenerációs folyamatokat is.

Fő szerek: REGAVET, CYTOVET
További hasznos szerek: PROBIOVET

További információk:

– Emésztő rendszer

REGAVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

4 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor úr!
    A mai nap a kutyám( nagytestű körülbelül 40kg) ahogy takarítottam a kocsit megevett egy papirzsepit ami egy nagyon picit fagyállós volt, ez körülbelül 2 órája volt, azóta semmi gond nincs, érdeklődnék lehet e esetleg baja, vagy ilyen kis dózis nem veszélyes?
    Válaszát előre is köszönöm!

    • Kedves Bence! Jól tudja, hogy a fagyálló mérgezés súlyos életveszélyes állapot. De egy két cseppnyi nem okozhat problémát egy 40 kg-os kutyusnál. Biztonság kedvéért csináltasson a vizeletéből egy rutin vizelet és UPC vizsgálatot. Ha ez nem mutat eltérést akkor megnyugodhat, de vigyázzon erre legközelebb nagyon, mert kellemes íze miatt a kutyák szívesen megisszák a fagyállót. Üdv Dr. molnár

  2. Érdeklődnék, hogy lehet e alkalmazni ezeket a készítményeket madarak esetén. Főleg a mérgezés protokollban szereplő cytovetre, probiovetre és regavetre gondolok.
    Köszönöm a válaszát!

Vélemény, hozzászólás?