A megadott szerekkel való külsődleges sebkezelés még a súlyosnak látszó sebeket is eredményesen forrasztja. Ezt sok tapasztalatom alapján állítom.

Fő szerek: CYTOVET, IMUNOVET
További hasznos szerek: KINGVET, ANNOVET

További információk:

Traumák

CYTOVET

9900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

KINGVET

7900 Ft

ANNOVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Szeretném a segítségét kérni 10 éves Jack Russel kutyusunk nem gyógyuló bőrproblémáját illetően, rettenetesen el vagyunk keseredve! Kutyánknak nem volt eddig egészségügyi problémája, nem volt semmilyen műtéte! Nem voltak kölykei.
  Foresto bolhanyakörvet használunk a kezdetektől szinte! Időnként kap jutalomfalatként szalonna bőrkét pár falatot.
  Ezeket a tüneteket vettük észre:2 hónapja kezdődőtt a probléma, a nyakán 100ft-os nagyságban kihullott a szőr, sokat iszik, sokat nyalogatta mosdatta magát, a farka felső részén szintén kopott a szőr, az orvos Nizoral sampont javasolt heti 2x, és másik táp bevezetését (Prémium minőségű tápot kapott) most a Criksy Dog hipoallergén mentes kutyatápot kapja amit szintén nagyon szeret, a bőrtünetek elhatalmasodtak, több helyen kihullott a szőre, sebes.
  Fényképeket tudok róla küldeni ha segítség lehet!
  Az étvágyával kedvével nincs probléma, újabb vizsgálat során:antibiotikumos injekciot kapott egyszer és Orilan cseppel kell bekennem az érintett területeket, jövő héten kell visszavinnem. A foltokat és kiütéseket mikor kezeljük forróságot melegséget érzünk, ez nem tudom hasznos információ e.
  Ha megenged egy részemről nyílván nem
  szakmai vélemény csak megérzés, szerintünk nem allergia a kiinduló probléma!
  Előre is hálásan köszönöm a segítségét!
  Köszönettel: Bolla Judit

Vélemény, hozzászólás?