A vírusos megbetegedések, vírusos kórképek megelőzésére és kiegészítő kezelésére alkalmazhatóak a megadott szerek. Az immunrendszer és az emésztés helyreállítása és a toxikált állapot kezelése miatt eredményesek a megadott szerekkel végzett kezelések.

A kisállatok vírusos megbetegedései komoly problémákat jelenthetnek, de szerencsére számos módszer létezik a megelőzésükre és kiegészítő kezelésükre. Az EnergyVet és a Supreme Immunity olyan természetes eredetű összetevőkkel rendelkező szerek, amelyek hatékonyan támogathatják a kisállatok immunrendszerét, az emésztés helyreállítását és a toxikált állapot kezelését.

Az EnergyVet és a Supreme Immunity szerek segítenek erősíteni a kisállatok immunrendszerét, amely kulcsfontosságú a vírusokkal szembeni védekezésben. Ezek a természetes összetevők segíthetik az immunrendszer megfelelő működését, csökkenthetik a fertőzések kockázatát és elősegíthetik a gyorsabb gyógyulást.

Emellett a EnergyVet és a Supreme Immunity szerek támogatják az emésztést, ami nagyon fontos a kisállatok általános egészségének szempontjából. Az egészséges emésztés hozzájárul a tápanyagok hatékony felszívódásához és az immunrendszer erősítéséhez. Ezáltal a kisállatok jobban ellenállnak a vírusos megbetegedéseknek és gyorsabban felépülnek.

A természetes eredetű összetevőkkel rendelkező szerek, mint az EnergyVet és a Supreme Immunity, segítenek kezelni a kisállatok toxikált állapotát. Ezek a szerek hozzájárulhatnak a toxinok eltávolításához és a szervezet helyreállításához, ami gyorsabb gyógyulást eredményezhet.

Fontos megérteni, hogy a megfelelő kezelések alkalmazása és a megelőző intézkedések betartása kulcsfontosságú a kisállatok egészségének megőrzésében. Az EnergyVet és a Supreme Immunity természetes eredetű összetevőkkel rendelkező szerek hatékonyan támogathatják a kisállatok immunrendszerét, az emésztést és a toxikált állapot kezelését. Az állatorvosokkal való konzultáció és az ő iránymutatásaik is segítséget nyújthatnak a megfelelő kezelés kiválasztásában és a kisállatok optimális egészségének biztosításában.

Fő szerek: VIROVET, ANNOVET
További hasznos szerek: IMUNOVET, CYTOVET

VIROVET

7900 Ft

ANNOVET

7900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

4 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor Úr!
    Van egy 2 éves kutyám,aki eddig folyton ugatott,nagyon eleven és jó évő kutyus volt.Pár napja hányt,hasmenése vol,nem evett csak ivott.Lázas is volt.Állatorvost hívtunk aki azt mondta kullancs csípés…kapott rá oltást.Az állapota romlott,ma ismét hívtuk a doktort.Elmondtuk hogy lázmérésnél(ami ugye a kutyus fenekében történt) kicsit véres volt a lázmérő.Azt hozzáteszem hogy 2 napja nem volt széklete.Ebből az orvos azt következtette ki hogy vírusos bélgyulladása van.Azt mondta nem tudja kezelni,ezt ki kell gyógyulnia a kutyának,cdaka szövődmények ellen tud adni injekciót.Ez megtörtént.Elötte már észrevettük hogy kicsit fent akadt a szeme,ami azt takarja hogy a fehér része látszott,a barna fel a feje fele emnent a szemüregben és remegett,pár másodperc után visszatért.Feje is kissé remeg…arra gondoltam talán mert 5 napja semmit nem evett.Mit javasolna a Doktor Úr?Vagy mi a véleménye?Helyrejöhet a kutyánk?
    Köszönöm szépen.

    Gabriella

    • Kedves Gabriella! Valószínűleg bakteriális vastagbél gyulladása vagy vírusos vékonybél gyulladás alakult ki a kutyánál. De a babesiozis ellen adott szer mellékhatása is hányás és hasmenés és letargia, így az is okozhatta vagy súlyosbíthatta a tüneteket. Ezt pontosan megmondani nem tudom. Ha a kedvetlenség továbbra is fenn áll és hasmenés is van a bőr alá adott Ringer laktát infuziót javaslom neki adatni. De ezt pontosan a kezelő kolléga tudja látni a tünetekből. Egy máj és vesefunkciós vizsgálat is segít tisztázni az okokat. Üdvözlettel: dr. Molnár

  2. Tisztelt doktor úr kicsi kutyám már 7napja kapja az injekciós kúrát a szopornyicara de nem 100%hogy az a baja mit tudna ajánlani a megmentésére tüdögyulladást és bél fertőzést mondták.Nem elesett de nem eszik túl sokat ., hasmenése is volt de már nem lázas.

Vélemény, hozzászólás?