Üdvözlöm.

Amint édesanyám észlelte hogy a kutyi nem áll fel és keservesen sír. Állatorvos. vérvétel , ultragang , Röntgen. Heti szinten injekció.
Napi szinten fájdalom csillapitò tabletta Canidryl 20 mg tablett és porcerösitö amit emberi patikában kellet kiváltani.
Javulás nagyon kevés volt. Annyi hogy felált és pár lépést tett. De töbször lemerevedet és csak sírt keservesen. Ha nem látom el sem hiszem a könnye potyogot a kis drágának. Azonnal vittem én dokihoz gondolom szteroidos szurit kapot 1 napig jobban volt majd újra visszaeset. Ezútán találtam önökre.

Sütőné Mizsák Brigitta

Most már nem hogy sétál, kocog ugy kell rászolni mert szaladna le a lépcsön is.

Üdvözlöm. Mazsi fiu nagyon jol van nagyokat sétál és a lábát se huzza.

2 Hozzászólás

  1. Jó napot!
    Van egy 14 éves Labradorom , ugyanez a tünete, mint a Tacskónak.Jövőhét kedden altatnák a kutyám, egyszerűen semmi sem segít neki. Milyen készítményeket javasolnak? Ha 6 hét alatt van javulás, akkor gondolom nem elég egy készítmény. Please help.

    • Kedves Uram! A gerinc és ízületi panaszok gyogyitasara a Skelevet Kingvet Renovet Probiovet Cytovet kombinaciot javaslom alkalmazni. Amennyiben használják sok kellemes meglepetést tapasztalatunk az állat mozgaskeszsegenek a javulása terén. A változások a legtöbbszor már 2 héten belül elindulnak és 1-2honap alatt kiteljesednek , aztán már csak fenn kell tartani csökkentett adagolással az állapotot. Üdvözlettel Dr Molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés