Hogy nyaralásunk örömteli és gondtalan legyen, fontos, hogy kedvencünk is önfeledten át tudja adni magát a nyaralás élményének.

Mire érdemes odafigyelni mielőtt kedvencünkkel nyaralni indulunk?

Ha nehezen viseli az utazást (nyugtalanság, hányás) nagy segítség az ETOVET mivel jótékonyan befolyásolja az állatok idegrendszerének működését, stresszoldó és nyugtató hatása is van, érdemes már utazás előtt adagolni. Az ETOVET abban az esetben is hasznos ha kedvencünk nélkül utazunk, segítség lehet, hogy ne viselje meg a távollétünk, vagy ha például panzióba kerül, jobban viselje a megváltozott körülményeket.

A nagy hőségben fontos kedvencünk immunrendszerének erősítése, erre kiválóan alkalmas a 64 nyomelemet kolloid formában tartalmazó FYTOVET.

Nyaraláskor mindig legyen kedvencünk elsősegély csomagjában IMUNOVET, ez a készítmény hatékonyan bevethető minden fertőzésnél, gyomor-bélrendszeri megbetegedéseknél. Külsőleg is hatékony hámsérüléseknél, rovarcsípésnél.

Nyaralás kedvencünkkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés