poci kutya epilepszia szerű fejremegése

Poci 3 éves ivartalanított fiú spánielünknek januárban nyugalmi helyzetben egyszer csak elkezdett jobbra-balra remegni a feje. sem tudtuk mit csináljunk.  Kb 2 percig tarthatott. Azonnal hívtuk az orvosunkat, elvittük hozzá.  Milgammát írt fel. Szinte pontosan egy hónap múlva fekvés közben megint kezdődött a fejremegés. Ismét azonnal hívtuk az orvost, elvittük. Azonnal vércukrot nézett a doktor úr és teljes vérképet csináltatott.  Kapott injekciót is, hátha valamilyen gyulladás vagy kórokozó okozhatja . Szinte megint egy hónap múlva amikor mellettem feküdt, ismét elkezdődött a fejremegés.  Minden remegés kicsit rövidebb volt az előzőnél. Arra gondoltunk és mondtuk is orvosunknak, hogy  szerintünk a kis kutyatestvér idegesítheti. Nem volt olyan vidám, mint régen, nem játszott. A vérvétel eredménye teljesen rendben volt . Orvosunk nem tartotta indokoltnak a ct vizsgálatot.

Az interneten nézelődve találtam rá az Energyvet termékekre. Hitelesek voltak számomra a beszámolók a gyógyulásokról. Molnár Gábor doktor úrtól konzultációt kértem és javaslatára március végén  elkezdtük adni kutyusunknak az Etovet, Korovet, Cytovet, Probiovet, Annovet készítményeket. Még egy hétig sem kapta Poci, azt tapasztaltuk, hogy hozza a játékát, várja hogy eldobjuk. Elkezdett újból játszani, egyre elevenebb lett, mintha valamiféle blokkolás alól szabadult volna fel. Ami a legfontosabb, hála isten a fejremegés nem jelentkezett többet.  Kutyáink egészségének megőrzésére ezután is csak a doktor úr által ajánlott természetes készítményeket fogom használni.

Remélem azzal, hogy leírtam a kutyám gyógyulásának történetét, tudok én is segíteni másoknak!

Köszönettel!
Tujnerné Zsuzsa

ETOVET

6900 Ft

KOROVET

6900 Ft

CYTOVET

7900 Ft

PROBIOVET

5200 Ft

ANNOVET

6900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés