A tartósan fennálló külső hallójárat gyulladás kezelése helyileg és szájon át is kell történjen. A protokollok alatt a részletes kezelési leírást is megtalálja.

Fő szerek: CYTOVET, IMUNOVET, AUDIVET
További hasznos szerek: RENOVET, PROBIOVET

CYTOVET

9900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

AUDIVET

4900 Ft

RENOVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

8 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor Úr! A kutyámnak kb. 2 éve állandó visszatérő fülgyulladása van. Rázza a fejét, elkezdi vakarni a fülét és utána begyullad neki. Már 2 állatorvosnál is jártunk kapott már antibiotikumot, gombára krémet és ecsetelőt, kipróbáltunk már 4 fajta tápot, kapott a fülére otovet combi fülcseppet aztán később Osurnia gélt két alkalommal, számos étrend kiegészítőt, vitamint, nincs rühatka a fülében. Most megint kapott új tápot és mellé Gynevet-et adott az állatorvosi ezt adom neki naponta kb egy hete. A füleit most kamillás főzettel és egy vattapamaccsal takarítom, az otovet combi fülcsepp már nagyon irritálja neki. A füleiből reggelre világos színű sárgás gennyes váladék ürül. A hallójárata most nincs összeszűkülve szerencsére, de nagyon vadul szokta vakarni a fülét. Az orvos azt mondja ha most sem múlik neki, akkor kortikoszteroidot javasol. Doktor Úr mit javasolna a problémára? Előre is köszönöm válaszát!

 2. Azota mar par rohama is volt.
  Az orvos milgammat irt fel sokaig szedte de a rohamai surubbek lettek igy abbahagytam .most ritkabbak a rohamok a fuleinel a daganat kicsit visszahuzodott de meg ottvannak(szervesultek)
  Kerem hogy segitsen melyik keszitmeny hasznaljam es hogyan?
  A roham utan es ugy altalaban hatalmas etvagya van.2napja csak pisi van kaki nincs .Aggodom de nem szeretnek mutetet azt mondta a doktor hogy mindket fulet lekene vagnia.Ezt nem szeretnem.
  Nagyon jo orvosunk van csupa sziv!
  De inkabb probalom maskepp (az onok keszitmenyeivel javitani a helyzeten)
  Kerem ha tud segitsen es irja meg hogy mit rendeljek meg?

 3. Ha a cicam nak veromlenye van a fuleben mind a kettoben a porcnal es ful mogott
  Akkor is van segitseg mutet nelkul?
  A cica dulongel egyik nap masiknap kicsit jobban van.
  Muszaly muteni vagy van erre onoknel segitseg?Nem akarom hogy fajjon neki a mutet csak ha nagyon muszaj!9 eves a cicam
  Megmentheto?es melyik termekuket vegyem meg?
  Koszonom valaszukat !
  Nagyon varom a valaszt!!!

  • Kedves Hölgyem! A fülkagyló bőre alatt keletkező vérömleny általános érrendszeri zavar, K vitamin hiány, vagy a kagylót ért mechanikai hatás következménye. Műtét nélkül is gyógyulhat, de komoly ráncok maradnak vissza. Kérjen emailes konzultációt a részletes megbeszélés végett( a termékek között megtalálja a részleteket) . Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?