Napjaink egyre gyakoribb kórképe. A csontvelőt károsító toxinok megkötése, az immunrendszer egyensúlyának helyreállítása és az immunsejtek tápanyag igényének a biztosítása vezethet el a gyógyuláshoz, azonban ez az állat további életében is folyamatos kezelést igényel. Ezekre használhatók a javasolt szerek. A lehetséges kezelés részletes leírása a protokollok között megtalálható. A szerek megelőzésre javasoltak továbbá daganatos állapotok kiegészítő kezelésére.

Fő szerek: REGAVET, CYTOVET, ANNOVET
További hasznos szerek: PROBIOVET, SKELEVET

REGAVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

ANNOVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft

5 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor Úr!
    14 és fél éves tibeti Terrierem van. 6 hete leukémiát diagnosztizáltak, ezután 3×1 prednisolont kapott 1 hétig, de a nyirokcsomói felére csökkentek, ezért tovébbi két hétig 2×1 re csökkentettük, majd 1×1 re, de ezután éátvágytalan lett, és láthatóan nem érezte jól magát. Most újra 2×1 kap és megint jobb az étvágya. kezdettől kapja még a K9 Immunity plus-t és CBD olajat. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e , hogy az önök termékeivel javuljon az állapota, esetleg szteroid nélkül is. Üdvözlettel: M.B

  2. Kedves Energyvet!

    Kutyám feltehetően leukémia gyanús,a cytológiára még várunk. Minden nyirokcsomója duzzadt, kedvetlen, nehezen lélegzik,jelenleg egy antibiotikumot szed amíg nincs a szövettannak eredménye.Bármilyen kezelést vagy gyógyszert fognak ajánlani, én bele fogok menni. Kérdésem az, hogy van e értelme, a gyógyszeres/kemós kezelés mellett szednie bármilyen energyvet terméket?

Vélemény, hozzászólás?