Jennát (9 éves kaukázusi keverék szuka) áprilisban diagnosztizálták szarkómával, csontrákkal. A citológia és a szövettan sajnos kimutatta, hogy rosszindulatú, a 3D-s ct után pedig az is kiderült, hogy menthetetlen. A tüdeje tele van áttétekkel, ráadásul a gerincen, és a borda vonalán is vannak már áttétre hajazó elváltozások. Sajnos a műtét az áttétek miatt egyrészt felesleges lett volna, és azt sem tudták biztosra mondani hogy az áttétek miatt fel kelne-e, elvetettük a dolgot. A kemoterápiát öt hónapért megint csak nem akartuk, mert az immunrendszere nem lett volna elég hozzá.

Ekkor Jenna már rohamosan romlott, naponta 2×1 50mg-s Tramadolt kapott, de már fel sem kelt, aludt egész nap és az étvágya is csökkent. A fájdalomcsillapító már nem is hatott úgy, mint az elején. Sajnos a végén már kézben kellett arrébb raknom, és a testsúlya folyamatosan csökkent.

Ekkor, egyik ismerősöm ajánlotta az Energyvet termékeket. Utána néztem, messengeren (mivel sajnos a rendelőtől nagyon messze lakunk) felvettem a kapcsolatot Dr Molnárral, elküldtem a leleteinket. Ezek után a doktor úr által javasolt szerekből megrendeltük az első adagot, és a leírt útmutató szerint elkezdtük adagolni a szereket.

Jenna Probiovetet, Fytovetet, Cytovetet, Skelevetet, Regavetet és Imunovetet szed, mellé nyersen eszik.

Július ötödikén éjszaka kapta az első adagot. Más napra jobb lett a közérzete, nem aludt egész nap. Az elkövetkezendő napokban aktívabb lett, többet sétálgatott, elkezdte ismét terhelni a daganatos lábát is. A fogyása megállt. A Tramadolt ekkor már teljesen elhagytuk.(A videó első két részlete ötödikén, és hatodikán készült)

Július tizenegyedikén már ismét munkába állt, őrzte a házat,csóvált és az étvágya is a régi volt. Elkezdett ismét hízni, és a rövid egészségügyi sétákon is magára talált már. Tizenharmadikán elvittük úszni, hogy tehermentesítsük a lábát egy időre, viszont mozogjon. (A videó második és harmadik részlete)

Tizenötödike környékén megszűnt a sántítás nagy része, ismét futott, játszott a fiatalabb kutyánkkal. Kis túlterhelés után jobban visszatért a sántítás,de ez már korántsem volt olyan egetrengető, mint a kezelés elején. Tizenhetedikén ismét úsztunk, ekkor már saját magától ugrált a vízbe, úszott, sétált a hosszú pórázon. (A videó negyedik részlete)

Mára (huszadika) már nem is látszik, hogy beteg. Ugyan úgy mosolyog mint régen, a kedélye jó, aktív, alig fekszik. A sántítása majdhogy nem teljesen elmúlt, ugrál, mintha éveket fiatalodott volna és beteg sem lenne. Sétákon húz, érdeklődik minden iránt és a kedélyállapota folyamatosan javul, még mindig. Fájdalma alig van, inkább az időváltozásoknál húzza egy picit. A lábáról eltűnt a duzzanat is. (Ötödik részlet)

Úgy érzem, visszakaptuk a kutyánkat. Egyik ismerősöm szavával élve, ember lenne a talpán aki megmondaná, hogy rákos és menthetetlen. Köszönjük szépen! 🙂

Kohuth Nikcsi

PROBIOVET

5200 Ft

FYTOVET

6900 Ft

CYTOVET

7900 Ft

SKELEVET

6900 Ft

REGAVET

6900 Ft

IMUNOVET

6900 Ft

16 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!

  A 7 éves boxer kutyánknál fibrosarcomat állapítottak meg márciusban a szegycsontjánál. Műtét nem jöhet szóba mivel a daganat 11x12x11 cm kiterjedésű és a mellüregbe is behatolt. Brexint és Endoxant kap március közepétől, áprilisban kapta meg az első Doxorubicin kezelést,amit havonta egyszer fog kapni. Eddig k9 immunityt és Vetri Dmg-t valamint Corpet tablettat kapott. Vérképe, általános állapota kifogástalan.
  Mely termékeket tudná javasolni nekünk?
  Köszönettel: Vera&Borisz

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  12 éves ivartalanított magyar vizsla kutyámnál tegnap diagnosztizáltak csont daganatot. Bő egy hónapja elkezdett sántítani akkor elvittük állatorvoshoz ahol felmerült a csont daganat, de elsősorban lábujj törést állapítottak meg neki. Állapota nem javult ezért volt szükség tegnap egy kontroll röntgenre. Korára való tekintettel a műtét nem jön szóba. A kedve jó és egyenlőre fájdalmat sem látok rajta a sántításon kívül. Az lenne a kérdésem, hogy tudna e ajánlani valamilyen gyógyszert vagy gyógyszereket amik az esetlegesen felmerülő fájdalmait enyhíteni fogjak vagy valamilyen immunerősítőt?! Esetleg az Energyvet termékei szóba jöhetnek e ilyen betegségnél?

  Válaszát előre is köszönöm! Cintia

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  Az Energyvet termékekkel kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kapni. Kutyám 11 éves, félévesen ivartalanított keverék (német juhász, német vizsla, kaukázusi) szuka. Testsúlya 35 kg. Száraz tápot kap, kevés konzervvel “ízesítve”. Márciusban kezdett sántítani a jobb mellső lábára. Egy hét után vittem orvoshoz, a röntgen felvétel alapján csontrákot diagnosztizáltak nála. Március közepén szakirányú kivizsgáláson vett részt, melynek eredményei: a vérkép rendben van, áttét nem látható, de megerősítették az állatorvosunk diagnózisát. A citológiai vizsgálat eredménye: félheveny, idült gyulladás, ostteoblast hyperplasiával, enyhe fibroticus infiltratioval. Kezelésként Previcox (227mg 1×3/4) tablettát kap. Ezt folyamatosan szedi, pont egy hónapja. Két nappal ezelőttig minden rendben volt, most viszont egyik pillanatról a másikra újra, és erősebben kezdett sántítani. Azt szeretném megkérdezni, hogy segíthetnek-e rajta az Energyvet termékek, illetve, mit vásároljunk, és milyen adagolásban adjuk a kutyának, hogy az életminősége javuljon, s a lehető legkisebb fájdalmai legyenek? Tisztelettel: Varga Ildikó

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Dog keverék, nagytestű 9 éves kutyusomnál csontrákot állapítottak meg, az állatorvos szerint néhány hónapja van vissza. 🙁 Vetri DMG cseppeket rendeltem részére. Olvastam az energyvet termékeknél, hogy csontrákos kutyus jobban lett tőlük. Szeretném a segítségét kérni, hogy mely termékeket javasolja kutyusomnak.
  Üdvözlettel

  • Kedves Beáta! Javaslom, hogy kérjen telefonos konzultációt a honlapon, úgy jobban meg lehet beszélni a szükséges lépéseket a kutyus kezelése érdekében. Üdvözlettel: dr. Molnár

 5. Üdv! Jó volt olvasni a fentieket. Nem tudom megelőzésre is használható-e. Nálunk 7 éves múlt, keverék szuka kutyus, kivették a csomót a melléből, de a szövettani vizsgálat rosszindulatú elváltozást mutatott és áttét várható. Bár egyelőre nem alakult ki, volt pár ciszta a melleken ami magától elmúlt. Fél évente megy viszgálatra, rákszűrésre. Remekül van, öregszik kicsit. Van esetleg megelőzésre energyvet kiegészítő vagy csak már kialakult daganatra? Köszönettel!

  • Kedves István! Természetesen megelőzésre a legjobb használni a szereket, bár itt már nem a szó szoros értelemben vett megelőzésről van szó. A Cytovet, Annovet, Skelevet, Probiovet a javasolt összetétel a kutyusnak. üdvözlettel: dr. Molnár

 6. Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni,hogy a kutyám szemét daganat miatt el kellett távolítani,jól van. Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen termékeket tudna ajánlani neki. Válaszát nagyon köszönöm.

  • Kedves Adrienn! A daganatos betegeknek a műtét után a Cytovet, Skelevet, Regavet, Probiovet szerek kombinációban adva vallnak be a legjobban. Üdvözlettel Dr Molnár

   • Kedves Doktor Úr!
    MI Ausztriában lakunk és a boxerünknél csontrákot állapították meg!
    6hónapot mondtak.Azóta eltelt 3. Áttétről nem tudunk. Vérképe nagyon jó. Kap fájdalomcsillapítót, K9 Immunity – t, CBD olajat, halolaj át, teljes étrend látást, rengeteg céklát.
    Jól van. Sétálunk. Úgy kell visszafogni.
    Néha előjön a sántítás. Étvágya szuper.
    Most olvastam ezekről a szerekről. Tudna javasolni valamit?

     • Tisztelt Doktor Úr!
      Emailben elküldtem amit kért, de most már csak 3 lábon ugrál a boxerünk. Néha – néha megy vele, de most nagyon rossz így látni. Ausztriában lakunk. Mit tehetnénk érte?
      Köszönöm előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés