Jennát (9 éves kaukázusi keverék szuka) áprilisban diagnosztizálták szarkómával, csontrákkal. A citológia és a szövettan sajnos kimutatta, hogy rosszindulatú, a 3D-s ct után pedig az is kiderült, hogy menthetetlen. A tüdeje tele van áttétekkel, ráadásul a gerincen, és a borda vonalán is vannak már áttétre hajazó elváltozások. Sajnos a műtét az áttétek miatt egyrészt felesleges lett volna, és azt sem tudták biztosra mondani hogy az áttétek miatt fel kelne-e, elvetettük a dolgot. A kemoterápiát öt hónapért megint csak nem akartuk, mert az immunrendszere nem lett volna elég hozzá.

Ekkor Jenna már rohamosan romlott, naponta 2×1 50mg-s Tramadolt kapott, de már fel sem kelt, aludt egész nap és az étvágya is csökkent. A fájdalomcsillapító már nem is hatott úgy, mint az elején. Sajnos a végén már kézben kellett arrébb raknom, és a testsúlya folyamatosan csökkent.

Ekkor, egyik ismerősöm ajánlotta az Energyvet termékeket. Utána néztem, messengeren (mivel sajnos a rendelőtől nagyon messze lakunk) felvettem a kapcsolatot Dr Molnárral, elküldtem a leleteinket. Ezek után a doktor úr által javasolt szerekből megrendeltük az első adagot, és a leírt útmutató szerint elkezdtük adagolni a szereket.

Jenna Probiovetet, Fytovetet, Cytovetet, Skelevetet, Regavetet és Imunovetet szed, mellé nyersen eszik.

Július ötödikén éjszaka kapta az első adagot. Más napra jobb lett a közérzete, nem aludt egész nap. Az elkövetkezendő napokban aktívabb lett, többet sétálgatott, elkezdte ismét terhelni a daganatos lábát is. A fogyása megállt. A Tramadolt ekkor már teljesen elhagytuk.(A videó első két részlete ötödikén, és hatodikán készült)

Július tizenegyedikén már ismét munkába állt, őrzte a házat,csóvált és az étvágya is a régi volt. Elkezdett ismét hízni, és a rövid egészségügyi sétákon is magára talált már. Tizenharmadikán elvittük úszni, hogy tehermentesítsük a lábát egy időre, viszont mozogjon. (A videó második és harmadik részlete)

Tizenötödike környékén megszűnt a sántítás nagy része, ismét futott, játszott a fiatalabb kutyánkkal. Kis túlterhelés után jobban visszatért a sántítás,de ez már korántsem volt olyan egetrengető, mint a kezelés elején. Tizenhetedikén ismét úsztunk, ekkor már saját magától ugrált a vízbe, úszott, sétált a hosszú pórázon. (A videó negyedik részlete)

Mára (huszadika) már nem is látszik, hogy beteg. Ugyan úgy mosolyog mint régen, a kedélye jó, aktív, alig fekszik. A sántítása majdhogy nem teljesen elmúlt, ugrál, mintha éveket fiatalodott volna és beteg sem lenne. Sétákon húz, érdeklődik minden iránt és a kedélyállapota folyamatosan javul, még mindig. Fájdalma alig van, inkább az időváltozásoknál húzza egy picit. A lábáról eltűnt a duzzanat is. (Ötödik részlet)

Úgy érzem, visszakaptuk a kutyánkat. Egyik ismerősöm szavával élve, ember lenne a talpán aki megmondaná, hogy rákos és menthetetlen. Köszönjük szépen! 🙂

Kohuth Nikcsi

10 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Dog keverék, nagytestű 9 éves kutyusomnál csontrákot állapítottak meg, az állatorvos szerint néhány hónapja van vissza. 🙁 Vetri DMG cseppeket rendeltem részére. Olvastam az energyvet termékeknél, hogy csontrákos kutyus jobban lett tőlük. Szeretném a segítségét kérni, hogy mely termékeket javasolja kutyusomnak.
  Üdvözlettel

  • Kedves Beáta! Javaslom, hogy kérjen telefonos konzultációt a honlapon, úgy jobban meg lehet beszélni a szükséges lépéseket a kutyus kezelése érdekében. Üdvözlettel: dr. Molnár

 2. Üdv! Jó volt olvasni a fentieket. Nem tudom megelőzésre is használható-e. Nálunk 7 éves múlt, keverék szuka kutyus, kivették a csomót a melléből, de a szövettani vizsgálat rosszindulatú elváltozást mutatott és áttét várható. Bár egyelőre nem alakult ki, volt pár ciszta a melleken ami magától elmúlt. Fél évente megy viszgálatra, rákszűrésre. Remekül van, öregszik kicsit. Van esetleg megelőzésre energyvet kiegészítő vagy csak már kialakult daganatra? Köszönettel!

  • Kedves István! Természetesen megelőzésre a legjobb használni a szereket, bár itt már nem a szó szoros értelemben vett megelőzésről van szó. A Cytovet, Annovet, Skelevet, Probiovet a javasolt összetétel a kutyusnak. üdvözlettel: dr. Molnár

 3. Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni,hogy a kutyám szemét daganat miatt el kellett távolítani,jól van. Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen termékeket tudna ajánlani neki. Válaszát nagyon köszönöm.

  • Kedves Adrienn! A daganatos betegeknek a műtét után a Cytovet, Skelevet, Regavet, Probiovet szerek kombinációban adva vallnak be a legjobban. Üdvözlettel Dr Molnár

   • Kedves Doktor Úr!
    MI Ausztriában lakunk és a boxerünknél csontrákot állapították meg!
    6hónapot mondtak.Azóta eltelt 3. Áttétről nem tudunk. Vérképe nagyon jó. Kap fájdalomcsillapítót, K9 Immunity – t, CBD olajat, halolaj át, teljes étrend látást, rengeteg céklát.
    Jól van. Sétálunk. Úgy kell visszafogni.
    Néha előjön a sántítás. Étvágya szuper.
    Most olvastam ezekről a szerekről. Tudna javasolni valamit?

     • Tisztelt Doktor Úr!
      Emailben elküldtem amit kért, de most már csak 3 lábon ugrál a boxerünk. Néha – néha megy vele, de most nagyon rossz így látni. Ausztriában lakunk. Mit tehetnénk érte?
      Köszönöm előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés