Jennát (9 éves kaukázusi keverék szuka) áprilisban diagnosztizálták szarkómával, csontrákkal. A citológia és a szövettan sajnos kimutatta, hogy rosszindulatú, a 3D-s ct után pedig az is kiderült, hogy menthetetlen. A tüdeje tele van áttétekkel, ráadásul a gerincen, és a borda vonalán is vannak már áttétre hajazó elváltozások. Sajnos a műtét az áttétek miatt egyrészt felesleges lett volna, és azt sem tudták biztosra mondani hogy az áttétek miatt fel kelne-e, elvetettük a dolgot. A kemoterápiát öt hónapért megint csak nem akartuk, mert az immunrendszere nem lett volna elég hozzá.

Ekkor Jenna már rohamosan romlott, naponta 2×1 50mg-s Tramadolt kapott, de már fel sem kelt, aludt egész nap és az étvágya is csökkent. A fájdalomcsillapító már nem is hatott úgy, mint az elején. Sajnos a végén már kézben kellett arrébb raknom, és a testsúlya folyamatosan csökkent.

Ekkor, egyik ismerősöm ajánlotta az Energyvet termékeket. Utána néztem, messengeren (mivel sajnos a rendelőtől nagyon messze lakunk) felvettem a kapcsolatot Dr Molnárral, elküldtem a leleteinket. Ezek után a doktor úr által javasolt szerekből megrendeltük az első adagot, és a leírt útmutató szerint elkezdtük adagolni a szereket.

Jenna Probiovetet, Fytovetet, Cytovetet, Skelevetet, Regavetet és Imunovetet szed, mellé nyersen eszik.

Július ötödikén éjszaka kapta az első adagot. Más napra jobb lett a közérzete, nem aludt egész nap. Az elkövetkezendő napokban aktívabb lett, többet sétálgatott, elkezdte ismét terhelni a daganatos lábát is. A fogyása megállt. A Tramadolt ekkor már teljesen elhagytuk.(A videó első két részlete ötödikén, és hatodikán készült)

Július tizenegyedikén már ismét munkába állt, őrzte a házat,csóvált és az étvágya is a régi volt. Elkezdett ismét hízni, és a rövid egészségügyi sétákon is magára talált már. Tizenharmadikán elvittük úszni, hogy tehermentesítsük a lábát egy időre, viszont mozogjon. (A videó második és harmadik részlete)

Tizenötödike környékén megszűnt a sántítás nagy része, ismét futott, játszott a fiatalabb kutyánkkal. Kis túlterhelés után jobban visszatért a sántítás,de ez már korántsem volt olyan egetrengető, mint a kezelés elején. Tizenhetedikén ismét úsztunk, ekkor már saját magától ugrált a vízbe, úszott, sétált a hosszú pórázon. (A videó negyedik részlete)

Mára (huszadika) már nem is látszik, hogy beteg. Ugyan úgy mosolyog mint régen, a kedélye jó, aktív, alig fekszik. A sántítása majdhogy nem teljesen elmúlt, ugrál, mintha éveket fiatalodott volna és beteg sem lenne. Sétákon húz, érdeklődik minden iránt és a kedélyállapota folyamatosan javul, még mindig. Fájdalma alig van, inkább az időváltozásoknál húzza egy picit. A lábáról eltűnt a duzzanat is. (Ötödik részlet)

Úgy érzem, visszakaptuk a kutyánkat. Egyik ismerősöm szavával élve, ember lenne a talpán aki megmondaná, hogy rákos és menthetetlen. Köszönjük szépen! 🙂

Kohuth Nikcsi

A supreme Immunity weboldala

PROBIOVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

SKELEVET

7900 Ft

REGAVET

7900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

31 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Tegnap diagnosztizálták a 10 éves 46 kg-os Rhodesiai ridgeback kutyánknál osteosarcomat. Röntgen felvétel készült, tüdőben még nincs áttét, de amputációt javasoltak. 2018-ban lépdaganattal, 2029-ben gyomorcsavarodással műtötték. Bal mellső lábára sántít ezt javadolják amputálni. Melyik csomagot ajánlja a Doktor Úr és mennyi ideig? Köszönettel Tóth Ágnes

  • Kedves Ágnes! ilyen osteosarcomás eseteimben a III. sz. daganatos csomaggal vannak bíztató tapsztalataim. Tartós adagolás szükséges a leírt protokoll szerint. Amputáció nem szükséges. Üdv Dr.Molnar

 2. Tisztelt Doktor Úr!

  Érdeklődni szeretnék, hogy 12 éves kan németjuhász kutya esetében, milyen termékeket javasolna csontdaganat kezelésére?
  Kb. 3 hete kezdte el a kutyus húzni a hátsó lábát és sajnos a tegnapi nap folyamán a röntgen alapján megállapítást nyert a daganat.
  A hátsó lába kb a 4-szeresére van dagadva, nem igazán terheli. 25-30 kg súlyúra saccolnám, de sosem mértem, ivartalanitva nem volt. Kedve korához képest jó, játszana ugyanúgy, mint eddig. Étvágya továbbra is megvan, házi koszton élt mindig is, kb 2-3 naponta egy méretes sült kacsacsontot is kap, amit imád.
  Szívesen felveszem doktor úrral a kapcsolatot is, azonban se telefonszámot, se email címet nem találtam az oldalon.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Kónya Péter

   • Jó napot kívánok, egy és fél éves közép azsiai kutyanal diagnoztizaltak a csontszarkomat ami eleg előrehaladott állapotban van, rossz indulatu salytekkel. Öt napja nem kezdett enni és nem teszi le a lábát nagy fajdalma van , 50 kg a súlya. Mitévő legyek?Salynalom elaltatni.

   • Kedves Doktor Úr! A daganatos Husky kutyánknak megvettük az 1-es csomagot, amit tetszett ajánlani.kb 1 hónapja adjuk neki ételbe keverve .Jókedvű, eszik rendesen mozog, futni is szokott.Amputálni akarták Szegeden a Vezér Állatorvosi központban a bal combját, de mivel 14 éves, megbeszéltük, hogy nem amputáltatjuk az orvossal egyetértve.Azóta szedi az ön által ajánlott kapszulákat.Pontos diagnózis nincs, mert biopsziát nem csináltak, csak megszúrták és egy kis kenetet vettek a sebből és szalmasárga folyadék volt , illetve vér.Lehet osteosarcoma, lehet bármi , de pontosan nem tudjuk..Kérdésem az lenne, hogy a daganat néha kisebb és lazább tapintású, néha tömöttebb.Adjam neki tovább a kapszulákat? Lassan a 3/4 részét már megette, ugyanezt a csomagot rendeljem meg még egyszer ? Nem szüneteltettük, folyamatosan adjuk neki .Várom válaszát.Üdv: Dr Újlaki József Baleset sebész főorvos

    • Kedves József! Amennyiben osteosarcoma valóban akkor a II. számú csomag adandó. Amennyiben sarcoma vagy carcinoma akkor az I. csomag amit eddig is alkalmaztak. Folyamatos adagolás szükséges bármelyiket is választják, a kiírt szünetek betartásával. Üdv dr.molnar

  • Tisztelt Kónya Péter! Az én németjuhász kutyám is hasonló állapotban van mint az öné. Érdeklődnék hogy használták a daganatos csomagot,és hogy van most a kutyája?

 3. Tisztelt Doktor Úr!

  A 7 éves boxer kutyánknál fibrosarcomat állapítottak meg márciusban a szegycsontjánál. Műtét nem jöhet szóba mivel a daganat 11x12x11 cm kiterjedésű és a mellüregbe is behatolt. Brexint és Endoxant kap március közepétől, áprilisban kapta meg az első Doxorubicin kezelést,amit havonta egyszer fog kapni. Eddig k9 immunityt és Vetri Dmg-t valamint Corpet tablettat kapott. Vérképe, általános állapota kifogástalan.
  Mely termékeket tudná javasolni nekünk?
  Köszönettel: Vera&Borisz

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  12 éves ivartalanított magyar vizsla kutyámnál tegnap diagnosztizáltak csont daganatot. Bő egy hónapja elkezdett sántítani akkor elvittük állatorvoshoz ahol felmerült a csont daganat, de elsősorban lábujj törést állapítottak meg neki. Állapota nem javult ezért volt szükség tegnap egy kontroll röntgenre. Korára való tekintettel a műtét nem jön szóba. A kedve jó és egyenlőre fájdalmat sem látok rajta a sántításon kívül. Az lenne a kérdésem, hogy tudna e ajánlani valamilyen gyógyszert vagy gyógyszereket amik az esetlegesen felmerülő fájdalmait enyhíteni fogjak vagy valamilyen immunerősítőt?! Esetleg az Energyvet termékei szóba jöhetnek e ilyen betegségnél?

  Válaszát előre is köszönöm! Cintia

   • Tisztelt Doktor Úr! Husky kutyám jobb combján lett egy babafejnyi elég kemény tapintású daganat.14 éves és nem szeretném megműttetni, mert a kora miatt veszélyes lenne az altatással együtt.Volt egy hasonló daganat a hasa alatt, de felszívódott.Lehet burzitise van, esetleg lapokat.A férjem baleseti sebész főorvos én pedig szintén a baleseti sebészeten ápolónő vagyok..Nagyon aggódunk miatta, mert nekünk Ő nem egy kutya, hanem családtag.Antibiotikumot kezdtünk adni neki , mivel meleg tapintású a daganat gyulladásra is gyanakszunk.Kicsit elhízott, de még eszik rendesen, sétál , jó a hangulata.Segítsègét szeretnénk kérni, amilyen gyorsan csak lehet.Üdv: Dr Újlaki József ès Kovács Edit

    • Kedves Edit és József! Nem érhette trauma a combján sérülés? Egy erős zúzódás is okozhat ilyet, ami azonban kezelés nélkül egy két hét alatt megszűnik és felszívódik. Ha a trauma kizárható akkor egy MRI vizsgálat tudja pontosabban behatárolni a duzzanat okát. De javaslom ezzel várni úgy két hetet. Talán megoldódik addig a gond magától is. Üdv Dr.Molnar

 5. Tisztelt Doktor Úr!
  Az Energyvet termékekkel kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kapni. Kutyám 11 éves, félévesen ivartalanított keverék (német juhász, német vizsla, kaukázusi) szuka. Testsúlya 35 kg. Száraz tápot kap, kevés konzervvel “ízesítve”. Márciusban kezdett sántítani a jobb mellső lábára. Egy hét után vittem orvoshoz, a röntgen felvétel alapján csontrákot diagnosztizáltak nála. Március közepén szakirányú kivizsgáláson vett részt, melynek eredményei: a vérkép rendben van, áttét nem látható, de megerősítették az állatorvosunk diagnózisát. A citológiai vizsgálat eredménye: félheveny, idült gyulladás, ostteoblast hyperplasiával, enyhe fibroticus infiltratioval. Kezelésként Previcox (227mg 1×3/4) tablettát kap. Ezt folyamatosan szedi, pont egy hónapja. Két nappal ezelőttig minden rendben volt, most viszont egyik pillanatról a másikra újra, és erősebben kezdett sántítani. Azt szeretném megkérdezni, hogy segíthetnek-e rajta az Energyvet termékek, illetve, mit vásároljunk, és milyen adagolásban adjuk a kutyának, hogy az életminősége javuljon, s a lehető legkisebb fájdalmai legyenek? Tisztelettel: Varga Ildikó

 6. Tisztelt Doktor Úr!
  Dog keverék, nagytestű 9 éves kutyusomnál csontrákot állapítottak meg, az állatorvos szerint néhány hónapja van vissza. 🙁 Vetri DMG cseppeket rendeltem részére. Olvastam az energyvet termékeknél, hogy csontrákos kutyus jobban lett tőlük. Szeretném a segítségét kérni, hogy mely termékeket javasolja kutyusomnak.
  Üdvözlettel

  • Kedves Beáta! Javaslom, hogy kérjen telefonos konzultációt a honlapon, úgy jobban meg lehet beszélni a szükséges lépéseket a kutyus kezelése érdekében. Üdvözlettel: dr. Molnár

 7. Üdv! Jó volt olvasni a fentieket. Nem tudom megelőzésre is használható-e. Nálunk 7 éves múlt, keverék szuka kutyus, kivették a csomót a melléből, de a szövettani vizsgálat rosszindulatú elváltozást mutatott és áttét várható. Bár egyelőre nem alakult ki, volt pár ciszta a melleken ami magától elmúlt. Fél évente megy viszgálatra, rákszűrésre. Remekül van, öregszik kicsit. Van esetleg megelőzésre energyvet kiegészítő vagy csak már kialakult daganatra? Köszönettel!

  • Kedves István! Természetesen megelőzésre a legjobb használni a szereket, bár itt már nem a szó szoros értelemben vett megelőzésről van szó. A Cytovet, Annovet, Skelevet, Probiovet a javasolt összetétel a kutyusnak. üdvözlettel: dr. Molnár

 8. Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni,hogy a kutyám szemét daganat miatt el kellett távolítani,jól van. Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen termékeket tudna ajánlani neki. Válaszát nagyon köszönöm.

  • Kedves Adrienn! A daganatos betegeknek a műtét után a Cytovet, Skelevet, Regavet, Probiovet szerek kombinációban adva vallnak be a legjobban. Üdvözlettel Dr Molnár

   • Kedves Doktor Úr!
    MI Ausztriában lakunk és a boxerünknél csontrákot állapították meg!
    6hónapot mondtak.Azóta eltelt 3. Áttétről nem tudunk. Vérképe nagyon jó. Kap fájdalomcsillapítót, K9 Immunity – t, CBD olajat, halolaj át, teljes étrend látást, rengeteg céklát.
    Jól van. Sétálunk. Úgy kell visszafogni.
    Néha előjön a sántítás. Étvágya szuper.
    Most olvastam ezekről a szerekről. Tudna javasolni valamit?

     • Tisztelt Doktor Úr!
      Emailben elküldtem amit kért, de most már csak 3 lábon ugrál a boxerünk. Néha – néha megy vele, de most nagyon rossz így látni. Ausztriában lakunk. Mit tehetnénk érte?
      Köszönöm előre is!

    • Tisztelt Doktor Ùr!
     Tegnapi nap folyamàn szarkòmàt/csontràkot diagnosztizàltak a 12 éves Rhodesian Ridgeback kutyàmnàl a jobb hàtsò combcsontjàban .Németorszàgban élünk ,a hàziorvos tovàbbküldött minket a klinikàra ahovà majd jövô hétvégére kaptunk idôpontot ,ahol majd CT és biopszia utàn kiderül milyen stàdiumban van.Jelenleg is fàjdalmai vannak naponta egy hàromnegyed tabletta Carprotab 160mg-os tablettàt illetve mellé szükség esetén Novaminsulfon 500mg Tablettàt szükség esetén.
     Tud esetleg valamit javasolni az Energyvet termékekbôl?
     Vàlaszàt elôre is köszönöm.
     Tisztelettel Kiràly Erika

Vélemény, hozzászólás?