A külső hallójárat gyulladása helyileg és szájon át is kell történjen. Itt most a helyi kezelésnél alkalmazott szereket adtam meg. Az idült gyulladásnál megadott szerlistában helyileg és szájon át való kezeléshez szükséges szereket is megadtam. A protokollok alatt a részletes kezelési tervet is megtalálja.

Fő szerek: CYTOVET, IMUNOVET
További hasznos szerek: AUDIVET

CYTOVET

9900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

AUDIVET

4900 Ft

4 Hozzászólás

  1. Kedves Doktor úr !
    Cicánk 11 éves kandúr több hónapja kezeltetjuk a fülét különböző antibiotikumokkal cseppekkel de ha használ is utána visszatér a hogy nagyon büdös a kis füle.Használjuk az Audivet fülcseppet is.Szövettan nem mutat daganatos elváltozást,nem vakarja inkább rázza a fülét .Tudna esetleg valamit mondani hogy mi lehet ez?Köszönöm válaszát !
    Galambosné Viki

  2. Üdv. Kutyusom ( beagle) füle állandóan tisztításra szorul. De csak az egyik. Rázza a fejét-fülét, néha szánkózik is. Fültisztító oldattal tisztítom a problémás fülét, de újra újra előjön ez a probléma. Melyik szert javasolják Önök? Melyik lenne a kutyusomnak a legjobb?? ( tísztításkor barna színű, kicsit szagos váladék/zsír jön ki a füléből)

    • Kedves Hölgyem! A hallojarat t gyulladásnak belsoleg levo anyagcsere és immunrendszeri okai vannak. A Kingvet, Imunovet, cytovet, Renovet kombinációt használja szájon át és helyileg a Cytovetet (1 capsulabol 50 ml vízzel készített oldattal oblitse) és az Imunovetet használja. Üdv dr. Molnar

Vélemény, hozzászólás?