Idült, gyógyíthatatlannak tartott megbetegedés, melyet gondos táplálással és a javasolt szerek alkalmazásával hosszú távon “túlélővé” lehet tenni.

Fő szerek: REGAVET, KINGVET
További hasznos szerek: PROBIOVET, IMUNOVET

REGAVET

7900 Ft

KINGVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

10 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  8 éves ivartalanított cicánknál emelkedett KREATININ szintet találtak (308). Most megyünk nefrológiára vele, de szeretném megtámogatni. Jelenleg vesediátás kaját kap, étvágya van eszik és ha nincs ez a vérvétel nem is tudjuk hogy baja van, mert semmi tünetet nem produkál.
  Mielőbbi válaszát előre is köszönöm.

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  15 éves cicánknál a csatolt véreredménye alapján vese és máj működési problémát állapítottak meg. Az orvosunk szerint a vese működésén lehet javítani, még nem visszafordíthatatlan a folyamat. Ezért szeretnék minden támogató táplálék kiegészítőt adni a cicámnak. Szeretném megkérdezni, hogy a csatolt véreredmények alapján milyen termékeket és milyen dózisban javasol. A cica nagyon lefogyott, étvágytalan. Esetleg milyen diétát javasol. Válaszát előre is köszönöm. Köszönettel: Ifjú Zsuzsanna

 3. Tisztelt Doktor Úr!

  A 15 éves spániel kutyámnál veseelégtelensége diagnosztizáltak. Sajnos nagyon rosszak a vese eredményei. A kórházban PRONEFRA szuszpenziót írtak az orvosok. Ez egy rutin labor alapján derült ki mert ki kellett volna húzni az egyik fogát A Doktor Úr szerint hogyan milyen vitaminokkal egészítsem ki a kezelését? Milyen diétát kell folytatunk? Jelenleg a Cytovet kapszulát valamint az Krill Omega 3 cseppet kapja. A skelevet kapszula a mai nappal fogyott el.Mellékelem a labor eredményét.
  Köszönöm a segítségét.

Vélemény, hozzászólás?