Mackó kutya

Mackó 1 éves westie jellegű keverék kutya, a jobb hátulsó lábára időnként sántított. A vizsgálat során a térdkalácsot simán ki tudtam nyomni az árokból.

Kéthetes Kingvet 2*3 csepp + 2*1 Skelevet adagolása után a visszatérő sántasága elmúlt. A térdkalács nem volt kimozdítható.

A gazdi örült neki, mert a kezelés előtt mondtam,hogy ebből valószínűleg műtét lesz.

Dr.Schmieder László

KINGVET

6900 Ft

SKELEVET

6900 Ft

4 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor Úr!

  4 éves a kis méretű Bichon Bolognese szukám, a jobb hátsó lábát szinte minden séta alkalma közben időnként felkapkodja. Nem lépcsőzik, ölben hozom-viszem, otthon azonban felugrál az ágyra. 🙁
  Számára is jó lenne a Westie-nek ajánlott kúra? (Kéthetes Kingvet 2*3 csepp + 2*1 Skelevet adagolás.) Súlya majdnem egy kilót nőtt az ivartalanítás óta, de előtte is kapkodta a lábát, inkább az esetleges adagolás miatt írom, hogy jelenleg kb. 4,4 kg.

  Üdvözlettel, Dallos Emma

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  A 7 kilós (ivartalanított kan) yorikinknak mely szereket adjuk, hogy a hatso lábait érintő sántasága elmúljon? Kingvet, Skelevet, Fytovet? Mennyi idő múlva számíthatunk javulásra? Az adagolás megegyezzen a tájékoztatóban foglaltakkal?
  Válaszát köszönöm! Györke H. György

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés