Kölyök kutyák

Kölyök kutyák és macskák kezelése EnergyVet és Supreme Immunity szerekkel.
Bármely fejlődésben lévő állat megfelelő fejlődését támogató, betegségmegelőző kezelésére és kondicionálására igen hatékonynak bizonyuló szerek az alábbiak:

SKELEVET

7900 Ft

OMEGAVET

4900 Ft

FYTOVET

8900 Ft
Akció!

Kölyök (6)

csomag

39960 Ft

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Cartilage & Spine Builder,  1 db Liver Support TMG, 1 db Digestive Enzymes & Probiotics

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

 

KRILL OMEGA D3+K2 CAPS.

FULL TRANS LÁGY GÉL KAPSZULA

7500 Ft

4 Hozzászólás

 1. Tisztelt Dr Úr!
  A véleményére lennénk kíváncsiak. Illetve szívesen fogadunk tanácsokat.
  Van egy 12hetes németjuhász kiskutyánk, aki miután a családunkba került a stressz hatására alig evett. Állatorvos tanácsára a tápjához (brit junior large) kiegészítésként csirkét adtunk, hogy növekedjen (kb napi 200g).
  Emellett kap zöld kagyló port + izület és porcvédő tablettát és kutya Béres cseppet.
  Az elmúlt pár napban észrevettük hogy eldeformálódott az első két lába.
  Természetesen mutattuk orvosnak aki kalcium tablettát ajánlott, amit azonnal el is kezdtünk neki adni.
  Több helyen olvastuk hogy a túlzott fehérje bevitel lehet az oka, így tanácstalanok vagyunk hogy adjuk e neki mert így jól eszik vagy maradjunk a tápnál és akkor lehet hogy kevesebb tápanyagokat visz be.
  Bármit megteszünk az egészsége érdekébe.
  Ez az állapot visszafordítható ?
  Ilyen esetben kímélni kell a lábat ? Vagy lehet ugyan úgy játszani / rohangáln/ futtatni ?
  Válaszát előre is köszönjük!
  Odin gazdái

 2. Tisztelt Dokrot Úr!
  Kérdésem az lenne illetve a véleményét szeretném kérni. Van egy 5 hónapos Amstaff kisfiam akit nagyon imádok, egy rosszcsont, tele van energiával sose akar el fáradni! ?Szeretném meg kérdezni, hogy már ebben a korban van e esetleg olyan készítmény amivel a jövőjére nézve ki tudok küszöbölni esetleges komolyabb betegségeket!? Az előző kutyusom egy Rottweiler lány volt akit sajnos el veszítettem idén márciusban csontdaganat miatt. ☹️ szeretnék a mostani kis ördögömnek még az előző kutyusomál is sokkal többet megadni és vigyázni rá, hogy sokáig velem legyen! Tudna esetleg ajánlani valamit nekünk?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel : Kovács Viktória

  • Kedves Viktória! A novendek kutyusok zokkenomentes nevelesehez a Skelevet, Fytovet, Probiovet, Omegavet szerek adasaval járulhat hozzá. Ezek megfelelő táplálás mellett Biztosítás mindent amire a kutyánk szüksége lehet. Segítik a méregtelenítést, hozzajarulnak az egészséges szorzet és csontozat, ízületi rendszer, kialakulasahoz és az eros immunrendszer fenntartasahoz. Üdvözlettel Dr Molnár

Vélemény, hozzászólás?