Akció!

Kutya és macska bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag

30900 Ft 27900 Ft

A csomag tartalma: 1 db Virovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya és macska bőrbetegségek kezelésére alkalmazható 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó szerek kombinációja.

Segítik az immunrendszer egyensúlyi állapotának kialakítását (allergiák esetén fontos), a gyulladások csökkentését, a szövődményeket okozó baktériumok és erjesztőgombák visszaszorítását belsőleg és külsőleg is, a szőrhullás és a viszketés csillapítását, majd megszűnését, a nedves, bűzös bőrfelület szárítását és szagtalanná válását.

Lényeges része e kezelésnek a bél egyensúlyi állapotának a visszaállítása, mely a megfelelő táplálék emésztés és a hasznos bélflóra visszaállításán, továbbá az allergiák hátterében meglévő un. lyukas bél szindróma megfelelő kezelésén alapul. Ezeket az előnyös változásokat segít visszaállítani ez a szerkombináció.

Bőrbetegségek okai, tünetei és kezelésük >>>

Allergiás és más viszketegséget okozó betegségek >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

 1. Avatar

  Tóth Tamásné

  Mindenkinek ajánlom a csomag szereit. 4 hét használat után szünni látszik a lábrágcsálás, valamint az emésztési probléma is megoldódni látszik.
  Hála és köszönet érte a DOKTOR ÚRNAK!!

 2. Avatar

  M. Marianne

  Bőrprobléma miatt (élesztőgomba elszaporodása) használom a csomag szereit. Az eltelt 1,5 hónap alatt szépen javul a kutyus állapota. Kevesebb viszketés, elmúló bőrpír és kiütés. A doktor úr javaslata alapján a táplálėkán is változtattam, kizártam a gyorsan bomló szénhidrátokat. Megoldódni látszik a probléma, mely a szereknek és a doktor úr javaslatainak tudható be. Köszönet érte.

 3. Avatar

  Inkeiné Vadál Éva

  Az allergia csomag szereit pár hete kezdtük használni. Meg vagyok elégedve, mert látható javulás történt. Mindenkinek tudom ajánlani.

 4. Avatar

  Kis Csilla

  Teljesen meg vagyunk elégedve vele. A kutyusnak elmúltak a panaszai, újra elkezdett kinőni a szőr a hátán.

 5. Avatar

  János Geröly

  Meg vagyunk elégedve, visszanyerte gyorsaságat a kutyus.
  De vannak gyenge előjelek a fűl gyulladással kapcsolatban.
  Bátran merem ajánlaní bámelyik kisállat gazdinak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés