Akció!

Vitamin (4)

csomag

26100 Ft

A csomag tartalma:

  • Multivit Mega C
  • Bone Strength & Joint protection
  • Krill Omega D3K2
  • Liver Support TMG

Leírás

Kutya vitamin, macska vitamin csomag

A kutyák és macskák egészségének megőrzése és megfelelő fejlődése szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő táplálás és a vitaminok megfelelő mennyiségben történő pótlása. A vitaminok olyan esszenciális tápanyagok, amelyeket az állatok szervezete nem tud önmagától előállítani. Ezért a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálék kritikus szerepet játszik a kiegyensúlyozott és egészséges életükben.

Az A-tól a K-vitaminig számos vitamin létezik, és mindegyiknek különböző szerepe van az állatok szervezetében. Az egyes vitaminok számos biokémiai reakciót szabályoznak. Fontos szerepet játszanak az immunrendszer erősítésében, az anyagcserében, a sejtosztódásban és a sejtek működésében.

A Fontos C vitamin

Az egyik legfontosabb vitamin a C-vitamin, amely kutyáknál és macskáknál is elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez és a sejtek védelméhez. A C-vitamin segíthet csökkenteni a gyulladást. Megkönnyíti a sebek gyógyulását, és antioxidáns tulajdonságai révén védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.

A vitaminokat általában még a megfelelő minőségű állateledelből sem tudják a kutyák és macskák fedezni. Bizonyos élethelyzetekben, például növekedési időszakban, terhesség alatt, betegségek vagy műtétek után, illetve idős korban, a vitaminok pótlása különösen fontos lehet az optimális egészség és vitalitás fenntartása érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy túlzott vitaminbevitel is káros lehet az állatok szervezetére, ezért fontos a megfelelő adagolás és a szükséges vitaminok kiválasztása.

A vitaminpótlás nem csak a betegségek megelőzésében és a jobb egészség elérésében játszik szerepet, hanem segítheti az állatokat az életminőség javításában és a hosszabb élettartam elérésében is. A kiegyensúlyozott és megfelelően táplált kutyák és macskák boldogabb, aktívabb és energikusabb életet élhetnek. Ezért fontos számukra a vitaminok rendszeres pótlása.

A Supreme Immunity weboldala

Adagolás

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitamin (4)” értékelése elsőként