Akció!

Paraziták elleni csomag II.

36990 Ft

–          Strong Immune

–          Annovet

–          Cytovet

–          Kingvet

–          Flea Spray

Leírás

Kutya paraziták elleni védelem támogatására szolgáló kiegészítő II. csomag 

A paraziták egysejtű és soksejtű csoportba sorolhatók. A fertőzésük a fertőző formáiktól és az állat fogékonyságát és nem utolsó sorba a sejtes immun válasz készségükön múlik. Sok vegyi anyag amelyek a környezetből közvetlenül és onnan a tápanyagokba jutva olyan hatással bírnak, hogy hatásukra aktiválódnak az un. gyulladásos citokinek, amelyek a humorális immunitást fokozott ill. túlzott ellenanyag termelésre késztetik. Ennek következtében az immunrendszer másik fő része, – amit sejtes immunitásnak nevezünk ( mely a makrofágok, granulocyták, falósejteken keresztül fejtik ki hatásukat) – visszafogja a működését. Ez azonban a paraziták és a daganatok elleni védekezés gyengüléséhez vezethet, mivel ezek ellen a sejtes immunitásnak van jelentősebb szerepe.

Ezért fontos a sejtes immunreakciók támogatása és a túlzott humorális immunválasz csillapítása ( ez a túlzott humorális reakció felelős az allergiákért is) kulcskérdés a paraziták elleni védekező képesség szempontjából. E csomag kiegészítői segíthetnek visszaállítani a megfelelő egyensúlyt a sejtes és humorális válasz között ezáltal megelőzhetik a parazita fertőzéseket.

Vannak a csomagban olyan természetes anyagok amelyek közvetlenül gátolhatják bizonyos paraziták működését.

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Kutya paraziták elleni védelem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paraziták elleni csomag II.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés