A macska leukózis az egyik leggyakoribb cicabetegség napjainkban. Főként vérképzőszervi tünetekben jelentkezik. Az immunrendszer működésének gátoltsága is megmutatkozik a tünetekben. A diagnózist vérvizsgálat erősíti meg. Ez esetben azonnal el kell kezdeni az immunerősítő, méregtelenítő, bélműködés aktiváló és vitamin kezeléseket, melyek jelentős mértékben képesek az állat életminőségét javítani.

Fő szerek: IMUNOVET, STRONG IMMUNE, DEFENSE ASSIST, CELL PROTECTION
További hasznos szerek: CYTOVET, MULTIVIT MEGA C

IMUNOVET

7900 Ft

STRONG IMMUNE

8900 Ft

DEFENSE ASSIST

7500 Ft

CELL PROTECTION

7500 Ft

CYTOVET

9900 Ft
Akció!

MACSKA, KUTYA VÍRUSOK, IMMUNERŐSÍTŐ CSOMAG

37530 Ft
 • Cytovet
 • Strong Immune
 • Imunovet
 • Multive Mega C
 • Defense Assist

16 Hozzászólás

 1. Tisztelt Dr.Úr!
  Van egy 2 éves nőstény házi cicám, pici kora óta szigorúan benti cica és van egy vele egy idős nőstény testvére.Kevesebb mint egy éve voltam vele orvosnál mert talán volt valamiféle fül férgessége, és már véresre vakarta a pofiját, erre kapott injekciót, valamint féreghajtót. A probléma 1-2 hét alatt meg szűnt, majd eltelt néhány hónap, és újra ki alakult valami probléma. A kis füle nagyon csúnyán sebes lett, az orra is, és a hátán is vannak kis sebesedések, néhány hete el kezdett hányni napi szinten. Étvágya jó eddig. El vittem egy orvoshoz, aki közölte velem hogy sajnos úgy néz ki, daganatos. Fel írt napi 1 Medrol 4mg, és Terbisil 250mg, emellett vitaminokat és Floxabactin 50mg-t.
  A kérdésem az lenne hogy ez biztos daganat lehet? Valamint a Medrol, sok sok olvasás után azt tapasztalom hogy inkább le építí a kis kedvenceket, mintsem segítene.

  Válaszukat előre is köszönöm.
  Bacsó Adrián

  • Kedves Adrián! Mi az ami miatt daganatosnak gondolta a kolléga? Amit írt az egy cáladékozó gyulladás a háti és a fül és orr körüli részen. Vagy van más tünet is? A hányás a szájon át adott szintetikus szerek hatása is lehet. Üdv Dr.Molnar

   • Tisztelt Dr.Úr!
    A cica csak úgy egyik napról a másikra kezdett hányni, ez idő alatt nem kapott semmi szintetikus szereket csak rendes száraz illetve alu tasakos nedves tápot. Próbáltunk jobb minőségű tápokra váltani, most egyenlőre a hányás talán abba maradt, cserébe ilyen lett a kis füle is( mellékelem a képet)

    A kedves kolléga az elmondottak alapján, hogy hányt a cica legalább 2-3 héten keresztül, illetve a fül-orr csúnya sebei és a cica hátán lévő kis sebek megtekintése után mondta hogy itt egy daganatos betegségről lehet szó, fel írta az előbbi üzenetekben le írt készítményeket, ezek be adása után pedig vigyem vissza a cicát kontroll vizsgálatra hogy “ érdemes e “ tovább folytatni a kúrát, vagy inkább altassuk el. Ebben viszont kevésbé hiszek hogy emiatt el kellene altatni 🙁

    Válaszukat előre is köszönöm.
    Bacsó Adrián

 2. Tisztelt Doktor Úr!

  Befogadtam az utcáról egy 14-15 év körüli cicát, akiről kiderült, hogy leukózisos. Fogínyprobléma, fekély a szájüregben, kötőhártya-gyulladás, orrváladékozás. 4 mg-os Medrolt kap napi 1X1 adagolásban. Ezzel az elmúlt évben csak néha produkált enyhe tüneteket. A cica testtömege 5-6 kg, nyerssel etetem, étvágya jó. Rendeltem Cytovetet és Imunovetet kiegészítésként, amit elkezdem neki adni. A 3. napon hurutos köhögést tapasztaltam nála, ami az első 10 napos adagolást követő szünetben megszűnt. Kötőhártya-gyulladása belobbant, és a szájában lévő fekély is pirosabb lett, jobban nyálzik és az evés sem nagyon megy neki. (Pépeset kap, de keveset eszik.) A Medrolt a Cytovet Imunovet combó után 2 órával kapta. Kérdésem: a Cytovet csökkentheti a Medrol hatását? Adhatom neki továbbra is?
  Válaszát előre is köszönöm:
  Lakatos Irén

 3. Kedves Dr. Úr! A cicámnál most diagnosztizáltak leukózist, ami sajnos elég előrehaladott állapotban van. Ön szerint tudnánk még javítani az életminőségén? És melyik termékeket ajánlaná?

 4. Üdvözlöm!
  5 eves cicank FeLV tesztje pozitiv lett, a betegség sajnos már előrehaladott állapotban van, vérszegénység, magas gyulladási értékek, állandó fogínyproplema, stb. Nem is értem, hogy nem derült ki eddig..?
  Tudnak-e ezek a készítmények ilyen esetben még segíteni vagy már túl késő?
  Ha igen, milyen kombinációt ajánl?
  Németországba tudok-e rendelni? Vagy itt honnan tudom beszerezni a termékeket?
  Köszönettel:
  Niki

  • Kedves Nikolett! Mindig van értelme segíteni egy állat immunrendszerének aktivitását és a méregtelenítését és az emésztési problémáit orvosolni. Javaslom a Cytovet, Cell protection, Multivit Mega C, Krill Omega D3K2 gél, Virovet kombinációt adagolni neki. A http://www.supreme-immunity.com oldalról tud külföldre rendelni. Írjon az emailemre hogy mit kér és segítek a rendelésben. Üdv dr. molnár

 5. Sziasztok!

  Müzli cicám ügyében írok Nektek. 6 hónapos korában derült ki az ivartalanításával egybekötött tesztelésen hogy Felv pozitív. Májusban múlt egy éves, tüneteket egyelőre nem mutat. Fél éves kora óta kap kéthavonta felváltva Vet-P-Im et és Vetri -DMG-t. A kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék még érte, hogy minél tovább egészséges és tünetmentes maradjon?
  Válaszukat előre is köszönöm:
  Finta Ágnes

  • Kedves Ágnes! A cicák vírusos betegsegeinek megelozesere a Cytovet, Imunovet, Virovet szerek alkalmasak, akár külön is, de a leghatekonyabbak kombinációban adva. Üdvözlettel Dr Molnár

Vélemény, hozzászólás?