Akció!

Cukorbetegség (6)

csomag

42840 Ft

(4 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Gynevet, 1 db Etovet, 1 db Annovet, 1 db Emésztőenzimek & Probiotikum komplex, 1 db Fytovet, 1db Adrenal Support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel.

,

 

Leírás

Kutya és macska cukorbetegség kiegészítő kezelésére csomag
A hasnyálmirigy belső elválasztású szigeteinek károsodását okozó toxikus állapotok, autoimmun folyamatok, nyomelemekben hiányos és szénhidrátokban feleslegesen gazdag táplálkozás, az elhízás, kövérség a főbb okai a kutya és macska cukorbetegség (diabetes) kialakulásának.

A csomag kiegészítői a következő területek hathatnak: hasnyálmirigy működését támogató gyógynövények, vércukor sejtben történő felhasználását támogatók, nyomelemek, melyek az inzulin szintézishez szükségesek, vércukor csökkentő hatású gyógynövények. A kombináció inzulin kezelés alatt álló állatok kiegészítő táplálására használható, a kezelő állatorvos iránymutatásának megfelelően. De jól működhet a prediabetesz stádiumában lévő állatok kiegészítő kezelésében is. A háttérben meghúzódó inzulin rezisztencia csökkentésében is segítséget ad.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

A szerek alkalmazását 3 hetes kúrákban végezzük, a kúrák között 3-7  napos szünetet kell tartani. Azoknál a betegségeknél ahol a szünetekben a visszaesés esélye nagy ( pl. epilepszia szerű állapotok, szívelégtelenség, ízületi gyulladások, porckorongsérv stb.) a szüneteket

nem úgy kell betartani, hogy minden terméket egyszerre elhagyunk 3-7 napig, hanem egymás után felváltva szüneteltetjük és egyszerre csak egy szert hagyunk ki.

Cukorbetegség kutyáknál és macskáknál >>>

Új alternatíva kedvencek cukorbetegsége esetén

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity weboldal

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Kutya és macska cukorbetegség

 

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Cukorbetegség (6) termékről 4 értékelés

 1. Lázár Gabriella

  A csomag használatával az étvágya a visszatért és a súlygyarapodása megkezdődött.Háromheti szedés és inzulin adása mellet a cukra továbbra is magas.

 2. Zsarnovszki A.

  Biztos vagyok benne, hogy egy időben felfedezett cukorbetegséget képes visszafordítani. Kutyusunknál sajnos későn derült ki. A csomag alkalmazása nélkül a cukorszintje inzulinnal is nagyon magas. Alkalmazásával az inzulin adagját minimálisra lehetett csökkenteni.

 3. Anonim

  Látványos javulás állt be 2-3 héten belül!

 4. Tárnok Krisztina

  13 éves, ivartalanított, lakásban tartott kandúr macskám 2018. nyarától kezdődően fogyni kezdett. Amúgy egy rettenetesen elhízott cica volt. A fogyást eleinte betudtuk a tápváltásnak, talán még örültünk is neki egy kicsit…
  December elején figyeltünk fel arra, hogy extrém mennyiségű vizet iszik, rengeteget pisil és sokszor zavartnak tűnik. Orvoshoz vittük, ahol megvizsgálták, vért vettek, majd jött a lesújtó diagnózis, a cica egész komolyan cukorbeteg. Laboreredmények: glükóz: 30,1 (normál max érték: 6), fruktozamin: 521 (normál max. érték: 365).
  Az egyetlen megoldás az azonnali inzulinra állítás lett volna, de egyrészt az életvitelünkbe nem lett volna egyszerű beiktatni a (pontosan) 12 óránkénti etetés-inzulinozási procedurát, másrészt az Energyvetes cseppekkel már lassan másfél éve egyéb betegségekben is hihetetlen sikertörténeteink vannak (daganat, térdficam-keresztszalag szakadás, májkóma) , így bár kicsit félve a döntésünk helyességétől, és az időtényezőtől, de inkább ismét esélyt adtunk az energyvetes szereknek, hogy bizonyíthassanak.
  December utolsó hetében érkezett meg a “cukorbeteg csomag”, melyet azonnal, az előírásnak megfelelően adni kezdtünk. Két hetente jártunk vérvételre, kontrollálni a véreredményeket és már az első eredmény bizakodásra adott okot: glükóz: 24, fruktóz: 476. Újabb 2 hét, újabb vérvétel: Glükóz: 23,6, Fruktóz: 461.
  A következő vérvételig csak 1 hét telt el, mert úgy tűnt, a cica a javuló eredmények ellenére sincs jól, bágyadt és étvágytalan, így nagylabort kértünk, hogy lássuk az esetleges szövődményeket, ha vannak. Mindenkit (az orvosokat is!) meglepett az akkori véreredmény: Glükóz 10,9. fruktóz: 466. (a fruktóz a glükózszint átlagát méri 2-3 hétre visszamenőleg). Szerencsére szövődményes eltérést a belső szervekben sem mutatott ki a vérvétel. Volt szemvizsgálat is, ott sem utalt semmi a cukorbetegség jelenlétére.
  Az utolsó orvosnál történt vérvétel óta kb. 2 hét telt el. Miután a cica minden orvos- látogatás után napokig zavart volt, inkább vettünk egy vércukor mérőt és azóta másnaponta, különböző időpontokban ellenőrzöm a cukrát. Egyelőre 5,4 – 6,4 között mozog, ami teljesen normális érteknek mondható.
  Molnár doktort szinte naponta zaklattam e-mailen, hol kétségbeesve, kérdésekkel bombázva, hol megosztva az örömömet a vércukor normál értéke miatt… minden kérdésemre készséggel válaszolt, tanácsokat adott, vagy velem örült, amit ezúton is nagyon köszönök!
  Talán ami még fontos lehet, hogy mióta kiderült, hogy Viktor cukorbeteg, azonnal áttértünk a diabetikus tápra. Az összetevőket nézve kicsit elborzadtam, de a többi táp még ennyi húst sem tartalmazott. Molnár doktor javasolta, hogy jobb és tartósabb eredményt érnénk el, ha a nyers etetést választanánk, ami teljesen ésszerű lenne, de egy kölyök kora óta tápon nevelkedett macskával (aki még a főtt húst sem mindig eszi meg), nehéz elhitetni a nyers hús finom…
  Most egy nagy állateledelt forgalmazó cég saját márkás tápját kapja, 95 %-os hústartalommal, gyümölcsökkel és nulla gabona tartalommal. Valószínűleg ez is hozzátett az eredményekhez, mert ilyenkor fontos, hogy ne terheljük a szervezetet szénhidráttal, amivel viszont a tápok tömve vannak.
  Viktor mióta normalizálódott a cukra teljesen megváltozott. Mindennel játszik, éber, igazi rosszcsont lett..

  Ja és még egy csoda… az utóbbi hetekben nagyon erőteljesen, szinte a nap 24 órájában vakarózott, rágta magát. A nyaka és a két füle közti részen már nincs szőr. Ez régen is probléma volt, de nem ilyen brutál módon és spot-onnal a vakarózás mindig megszűnt. Most nem. Ismét kétségbeesett mail Molnár dr-nak, aki újabb szert ajánlott. Multivit Mega C komlex…
  Eleinte nem akartam elhinni.. Viktor fekszik… a percek telnek.. nem vakarózik.. még mindig nem… (nem.. ez nem lehet)… újabb lopott pillantás.. most sem.. (biztos alszanak az élősködők, holnap minden kezdődik előről).. azóta eltelt egy hét. Már alig vakarózik, inkább csak nyalakszik, de azt sem non-stop. A szőre nem hullik már, a sebes részek begyógyultak. Mindez egy heti szedés után. Nem hiszem el, ha nem személyesen tapasztalom. Mindenkinek ajánlom, hogy ha a cukorbetegségnek a legkisebb gyanúja is felmerül, egyből kezdje el alkalmazni ezeket a szereket.

Mondd el a véleményed