Akció!

Mellékvese túlműködés (Cushing) csomag

40500 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Renal support, 1 db Oral health, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Cell Protection, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Leírás

Mellékvese túlműködés (Cushing betegség) kiegészítő kezelésére csomag

Mellékvese túlműködés
A mellékvese túlzott hormontermelése napjaink egyre gyakoribb betegsége.

Két formája van:

A hypofízis eredetű (80%), mely az agyalapi mirigyben termelődő ACTH hormon túlzott termelésének a következménye.

A mellékvese eredetű (20%), mely a mellékvese jó indulatú daganatából ered.

Általában a betegség középkor körül kezdődik, és kutyáknál gyakoribb, mint macskáknál. A kanok és szukák azonos arányban érintettek.

Tünetek:

– megnövekedett vízfogyasztás

– nagy mennyiségű és gyakori vizelet ürítés

– megnövekedett étvágy

– has megnagyobbodás, máj duzzanat miatt

– izomsorvadás

– szimmetrikus szőrhullás

– törékeny szőrszálak

– elvékonyodott bőr, zsíros tapintatú, hámló bőr

– a bőrön sötét foltok képződése

– patkányfarok

Diagnózis:

A kezelés megkezdése előtt pontos laboratóriumi vérvizsgálatokra és tesztekre van szükség a pontos diagnózishoz. Melyet a kezelés beállítása után is szükséges ismételni, monitorozni.

Mellékvese túlműködés Terápia:

Gyógyszeres kezelés beállításából áll, mely a szteroid hormonok szintézisét képes gátolni. E helyett, ezt megelőzően érdemes a fenti csomaggal kezelést folytatni, mivel ha a tünetek csillapodnak, vagy meg is szűnnek, úgy nem szükséges a szintetikus kezelést elkezdeni vagy annak dózisa sokkal kisebb mértékű lesz, mint e nélkül lett volna. Ez utóbbi esetben párhuzamos adagolás szükséges.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Supreme Immunity hivatalos oldala

KUTYÁK ÉS MACSKÁK SIKERES GYÓGYÍTÁSAINAK LEÍRÁSAI

Mellékvese túlműködés (Cushing) csomag termékről 5 értékelés

 1. Nagy Sándorné

  Először rendeltem ezt a csomagot, még kevés idő telt el, de remélem jó lesz- korábban rendeltem más terméket az előző kutyámnak, és nagyon elégedett voltam

 2. Losoncz

  Csaknem 1 éve használjuk cushingos tacskónknál az állatorvosi hagyományos terápia kiegészítő kezelésére. A kutya jól van, laborleletei normál tartományban.
  Köszönjük!

 3. virsinger.marika

  A labor nem tudom átmen emert nem látom! Marika

 4. virsinger.marika

  Marika ! Labor

 5. virsinger.marika

  Kedves dr úr!
  Leírnám miket adok Frici kiskutyámnak! A májértékek is rosszak nem értem a labor eredményeket teljesen! Azt sem tudom miből állapították meg hogy cushing kóros! Nem tudom rosszat csinálok e hogy még nem adom neki a Vetorylt, de rosszul lett tőle!
  Már hogy sok zöldséget adok nyúlhús, meg a doktor javaslatára, májvédő tápot fele annyi vizet, meg több energyvet terméket! Mult hét 14 ota adom ujra Cytovet, Skelevet Fytovet, Renovet, kingvet,Gynevet,suprame Digestíve enzimes&probiotics complex Megaderm C most fogyott el eddig kapta! Mátol Oral healt Renal support, ! Kapja még Tövismagolaj, Vetri GMG, Hepa-pet plus a májára! Holnap jön meg amit még szeretnék adni neki mert,az izületei is rosszak! Ujra Imm.Protection csonterősítő,KrillOMega D3,Liver SupportTMG Májtámogato, Cell Protektion sejtvédő!!! Nem tudom jó ez így nagyon félek, h valamit nem jól csinálok!
  Meg elküldöm a Laboreredményeket, nem nagyon tudok eligazodni, rajta!
  Segítsen nekem kedves dr!!!??

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Marika! Már mindent megbeszéltünk itt, az előző levelezésekben. Tartsa amit megbeszéltünk és adja a kiegészítőket, aztán hetente írjon az állapotváltozásairól. A labor nem jött át. Küldje az email címemre: dr.molnar.energyvet@gmail.com Üdv Dr.Molnar

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés