A felsorolt szerekkel még örökletesnek tartott súlyos állapotokban is értünk el jó eredményeket. Tapasztalataim szerint  a betegség szinte járványszerű elterjedése a nem megfelelő táplálásában keresendő. Generációkon át tartó makroelem egyensúlytalan, nyomelemhiányos, bélflóra károsító, toxikus termékekkel terhelt takarmányok adása a fő oka a betegségnek. Melyet jól karban lehet tartani a megadott szereinkkel. Megelőzésre és kezelésre is akár kiegészítő kezelésként is alkalmazhatóak kombinációban.

Fő készítmények: SKELEVET, KINGVET, RENOVET, BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, KRILL OMEGA D3+K2 GÉL

További információk:

– Mozgásrendszer

Ízületek

SKELEVET

7900 Ft

KINGVET

7900 Ft

RENOVET

7900 Ft

KRILL OMEGA D3+K2

Vákuum pumpás

7500 Ft

16 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor Úr!

  Kérem szépen segítsen, mert nagyon kétségbe vagyok esve! 🙁
  13 éves Labrador kutyusomnál légcsőkollakszust állapítottak meg. Illetve akihez járunk állatorvos úgy fogalmazott, hogy kezdetleges légcsőbénulása van.
  Körülbelül két hete sikerült egy nagyon rövid ideig beszélnünk ahol ön is ajánlotta, valamint itt az oldalon is olvastam, hogy a Mozgásszervi 1. csomag készítményei hatásosak ezen probléma ellen.
  A csomagot meg is rendeltem, és több mint egy hete adom a kutyusomnak, de a folytonos köhögés, ami eddig úgy tűnt, hogy javuló tendenciát mutat, az utóbbi két napban nagyon felerősödött!
  Kezdetben száraz, majd egyre hurutosabb lett, és már ott tartunk, hogy hol ilyen, hol olyan. De sajnos nem látni, hogy kiköpné, ami feljön neki.
  Ha felkel, mi után iszik, ha az ágyában megfordul akkor is csak köhög.
  Az állatorvosunk Paxirasolt írt fel neki, de én egyenlőre csak a Mozgásszervi csomagot adom, mivel gyógyszerekhez akkor szoktam nyúlni, ha nagyon muszály.
  Előfordulhat, hogy mégsem légcső betegsége van?
  Vagy ha mégis, akkor ez normális reakció, hogy ennyit köhög?
  Illetve ha nem, akkor milyen készítményeket tudna javasolni ezek mellett, vagy helyett amiket most kap?

  Már nem tudom mit tegyek! Lehet, hogy én rontok el valamit?

  Egyébként MINDEN LELETE NEGATÍV, mivel teljes átfogó vizsgálatot kértem, vérvétel, szívféreg teszt, szívultrahang, melkas röntgen, stb.
  A körülöttem lévők folyton azzal próbálnak vigasztalni, hogy már idős.
  Ez rendben is van, de szerintem akkor sem normális ez a rengeteg köhögés amikor ébren van, valamint, hogy szinte egész nap alszik, és még a séta sem érdekli, amit még több mint egy hónapja is úgy imádott.
  Ám az étvágyával nincs gond Hál.Istennek, ahogy eddig sem volt.

  Mivel nagyon szeretem a kis drágámat, rettegek, hogy elveszíthetem!
  A tehetetlenségtől már napokóta csak sírok!
  Kérem! Mondja meg mitévő legyek!
  Lehet, hogy más készítményekre kellene váltanunk?
  A Mozgásszervi csomag mennyi idő körülbelül mire kifejti a hatását?
  Lehet, hogy csak türelmetlen vagyok?
  Imunovetet lehetne adni a csomag mellett a vitalitás fokozására?

  Ne haragudjon a rengeteg kérdésért és a panaszért, de nagyon ideges vagyok!!
  Várom mihamarabbi válaszát! A reménysugarat, melybe belekapaszkodhatok!
  További szép napot!
  Köszönettel!
  Beáta

  • Kedves Beáta! A Mozgásszervi csomag csak a légcsőkollapszus okozta köhögésre fog hatni, azt kb. 3 hét adagolás után kezdi kifejteni. Mivel a porcállomány elgyengülése váltja ki ezt a tipusú köhögést ezért kell huzamosabb idő a porcos rostok megerősödésének. Nekem az gyanus, hogy ezt a köhögést kizárólag légcsőkollapszus okozná. Lehet szívelégtelenség, asztma, hörgőgyulladás is a hátterében. Ezeket mind más képpen szükséges kezelni. Egy szívultrahang kizárhatná a szívelégtelenséget, és akkor ezt a csomagot tudná adni a hörgőgyulladás esetén: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/legzoszervi-betegsegek-kiegeszito-kezelesere/ Lehetséges a mozgásszervivel együtt is adni , ha szükséges. Üdv Dr.Molnar

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  4 éves törpe szálkás szőrű tacskómnál légcsőkollapszust diagnosztizáltak (rtg, endoszkópos vizsgálat, tünetek alapján). Már megrendeltem a Kingvet és a Krill omega D3+K2 készítményeket. Fentebb azt írta, hogy a toxikus takarmányok okozhatják a betegséget. Kérem, ön szerint milyen táp a legjobb, a legkevésbé káros. Jelenleg a Brit Care lazacos, tonhalas tápot adom a kutyámnak.
  Köszönettel:
  Györgyi

 3. Kedves Doktor Úr! 12 hetes francia bulldog kiskutyánál röntgen alapján légcsőszűkületet diagnosztizáltak (2mm)
  Tud nekünk javasolni valami hatékony megoldást?
  Köszönettel:Schmidt Andrea

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy 10,5 éves ivartalanított yorki lánykám súlyos légcsőszűkülettel, kis túlsúllyal.
  Szeretném segítségét kérni, melyik termékkel tudnék segíteni a köhögés, nehézlégzésén.
  Varom mielőbbi valaszát.
  Köszönettel
  Spigelhalter Erika

   • Kedves Hölgyem! A felsorolt szerekkel még örökletesnek tartott súlyos állapotokban is értünk el jó eredményeket. Tapasztalataim szerint a betegség szinte járványszerű elterjedése a nem megfelelő táplálásában keresendő. Generációkon át tartó makroelem egyensúlytalan, nyomelemhiányos, bélflóra károsító, toxikus termékekkel terhelt takarmányok adása a fő oka a betegségnek. Melyet jól karban lehet tartani a megadott szereinkkel. Megelőzésre és kezelésre is akár kiegészítő kezelésként is alkalmazhatóak az alábbi kombinációban.

    BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, SKELEVET, KINGVET, RENOVET, KRILL OMEGA D3+K2 GÉL

    Üdv Dr. Molnár

 5. Kedves Doktor Ur! Nekem van egy 9 eves Bolognese (fajta) kiskutyam. Megalapitottak nala, hogy nyelöcsö szükülete van, az a kerdesem, hogy esetleg lehetne (gyogyszerkezeles ) mert nem szeretnem megoperaltatni addig amig esetleg mas gyogyitasi lehetöseg is van.

  Köszönöm elöre is a valaszat.

  Karin Berki

  • Kedves Karin! A légcsőkollapszus , porcés kötőszövet anyagcsere rendellenesség miatt alakulhat ki. Ennek a kezelésére a Mozgásszervi csomagunk szerei alkalmas. Adja ezeket kombinációban tartósan, D3-K2 vitamin további kiegészítéssel. Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?