A felsorolt szerekkel még örökletesnek tartott súlyos állapotokban is értünk el jó eredményeket. Tapasztalataim szerint  a betegség szinte járványszerű elterjedése a nem megfelelő táplálásában keresendő. Generációkon át tartó makroelem egyensúlytalan, nyomelemhiányos, bélflóra károsító, toxikus termékekkel terhelt takarmányok adása a fő oka a betegségnek. Melyet jól karban lehet tartani a megadott szereinkkel. Megelőzésre és kezelésre is akár kiegészítő kezelésként is alkalmazhatóak kombinációban.

Fő készítmények: SKELEVET, KINGVET, RENOVET, BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, KRILL OMEGA D3+K2 GÉL

További információk:

– Mozgásrendszer

Ízületek

SKELEVET

6900 Ft

KINGVET

6900 Ft

RENOVET

6900 Ft

BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION

6500 Ft

(Csonterősítő és Ízületvédő komplex)

KRILL OMEGA D3+K2

6500 Ft

14 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  4 éves törpe szálkás szőrű tacskómnál légcsőkollapszust diagnosztizáltak (rtg, endoszkópos vizsgálat, tünetek alapján). Már megrendeltem a Kingvet és a Krill omega D3+K2 készítményeket. Fentebb azt írta, hogy a toxikus takarmányok okozhatják a betegséget. Kérem, ön szerint milyen táp a legjobb, a legkevésbé káros. Jelenleg a Brit Care lazacos, tonhalas tápot adom a kutyámnak.
  Köszönettel:
  Györgyi

 2. Kedves Dr úr..
  10.5 éves yorkim légcsőszükületes.Tudna ajánlani termékükből ami könnyitené.Köszönöm

  • Kedves Erika! A légcsőszűkület milyen speciális tünetekkel jár nála? Üdv dr. molnar

 3. Kedves Doktor Úr! 12 hetes francia bulldog kiskutyánál röntgen alapján légcsőszűkületet diagnosztizáltak (2mm)
  Tud nekünk javasolni valami hatékony megoldást?
  Köszönettel:Schmidt Andrea

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy 10,5 éves ivartalanított yorki lánykám súlyos légcsőszűkülettel, kis túlsúllyal.
  Szeretném segítségét kérni, melyik termékkel tudnék segíteni a köhögés, nehézlégzésén.
  Varom mielőbbi valaszát.
  Köszönettel
  Spigelhalter Erika

   • Kedves Hölgyem! A felsorolt szerekkel még örökletesnek tartott súlyos állapotokban is értünk el jó eredményeket. Tapasztalataim szerint a betegség szinte járványszerű elterjedése a nem megfelelő táplálásában keresendő. Generációkon át tartó makroelem egyensúlytalan, nyomelemhiányos, bélflóra károsító, toxikus termékekkel terhelt takarmányok adása a fő oka a betegségnek. Melyet jól karban lehet tartani a megadott szereinkkel. Megelőzésre és kezelésre is akár kiegészítő kezelésként is alkalmazhatóak az alábbi kombinációban.

    BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION, SKELEVET, KINGVET, RENOVET, KRILL OMEGA D3+K2 GÉL

    Üdv Dr. Molnár

 5. Kedves Doktor Ur! Nekem van egy 9 eves Bolognese (fajta) kiskutyam. Megalapitottak nala, hogy nyelöcsö szükülete van, az a kerdesem, hogy esetleg lehetne (gyogyszerkezeles ) mert nem szeretnem megoperaltatni addig amig esetleg mas gyogyitasi lehetöseg is van.

  Köszönöm elöre is a valaszat.

  Karin Berki

  • Kedves Karin! A légcsőkollapszus , porcés kötőszövet anyagcsere rendellenesség miatt alakulhat ki. Ennek a kezelésére a Mozgásszervi csomagunk szerei alkalmas. Adja ezeket kombinációban tartósan, D3-K2 vitamin további kiegészítéssel. Üdvözlettel: dr. molnár

   • Tisztelt Doktor Úr!

    Légcsőszűkületi tünet lehetséges csak doromboláskor? Cicám (6 éves) 2 hete dorombolás közben kicsit kinyitja a száját és sípoló, kerregő hangon dorombol, kicsit rázza is a fejét. Húzza a popóját a földön, már 2x féreghajtattuk. Illetve, a hasán pirosra nyalja magát, vannak kis, apró pöttyök is. Nem tudom, hogy a 3 tünetegyüttes összefügg e…
    2 hónapja sztóma műtéte volt, 2x is elzáródott sajnos a húgycsöve, azóta RC S/O tápot eszik.
    Ha futkos, játszik nincs nehézlégzése.

    Köszönöm válaszát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés